Enige tijd geleden kon je al lezen dat LEGO Shop@home een visuele en technische update gaat krijgen. In Zwitserland heeft men toen Shop@home als test gebruikt en blijkbaar bevallen de updates, want hij komt er namelijk snel aan.

Wanneer de update precies uitgerold gaat worden is op het moment onduidelijk maar dit zou maar zou vanaf de nieuwe maand zijn. Lang hoeven we niet te wachten gezien deze banner op LEGO Shop@home te vinden is.

\"\"

Orgineel bericht:

De update is nu enkel nog in Zwitserland van toepassing en men gaat daar testen of alles naar wens verloopt. Na de testperiode zal de update over meer landen verspreid worden zodat we er met z\’n allen van kunnen genieten. Wanneer dit is is nog onduidelijk maar we verwachten dit binnen de aankomende 3 maanden. Je kan hem hier testen.

Daarnaast zal de nieuwe interface geschikt zijn voor mobiele apparaten en daarmee is een grote ergenis straks voorbij. Hieronder een paar screenshots van de vernieuwde Shop@home pagina.

\"\"

\"\"

\"\"

Kijk jij al uit naar de nieuwe update en is er iets waarvan jij hoopt dat LEGO heeft verbeterd? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?