Bij de Plus kun je vanaf 19 juli sparen voor korting op LEGO sets. Alles over deze spaaractie hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.


Met de LEGO spaaractie van de Plus kun je sparen voor korting op LEGO sets en een rode LEGO Storagebox. Bij aankoop van €10 aan boodschappen krijg je een spaarzegel. Bij 8 spaarzegels kun je de spaarkaart inleveren en een set naar keuze kopen met korting. De totale korting op de LEGO sets is 40% op de verkoopadviesprijs. Op de rode LEGO Storagebox krijg je bij inlevering van een volle spaarkaart 61% korting op de verkoopadviesprijs. De spaarkaart is voorzien van drie spaarkaarten voor 8 zegels per kaart. Er zijn in totaal zes sets en één opbergdoos waarvoor je korting kunt sparen. De actie is geldig van 19 juli tot en met 5 september 2020. De volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met zaterdag 12 september.

Het is helaas niet duidelijk of de actie landelijk geldig is of beperkt is tot een aantal winkels.

LEGO spaaractie Plus supermarkt

LEGO spaaractie Plus supermarkt


Deelnemende winkels

We hebben inmiddels een lijstjes met deelnemende winkels voor de LEGO spaaractie. Of een winkel bij jouw in de buurt deelneemt aan de actie kun je hieronder bekijken. Dank aan Jurgen Hermans voor het doorgeven van het overzicht.

LEGO spaaractie Plus supermarktLEGO spaaractie Plus supermarkt

4.1 14 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?