Nissan en LEGO hebben samen de laatste nieuwe LEGO Speed Champions set voor de winter van 2020 onthuld.

LEGO Speed Champions 76896 Nissan GT-R Nismo

LEGO Speed Champions 76896 Nissan GT-R Nismo

Op het hoofdkantoor van Nissan in Yokohama, is de LEGO Speed Champions 76896 Nissan GT-R Nismo onthuld. Dit is de laatste Speed Champions set die gepland staat voor de winter van 2020.

LEGO Speed Champions 76896 Nissan GT-R NismoDe set bestaat uit 298 onderdelen en is net als de overige modellen 8 Studs wijd in plaats van de 6 van voorgaande jaren. Dit resulteert in een realistischer model, maar is daardoor lastig te combineren met de modellen die maar zes Studs wijd zijn. Vanaf januari zal de set in de winkels liggen voor een prijs van ± €19,99.

LEGO sets 2020 overzicht

We hebben deze en de overige nieuwe LEGO sets toegevoegd aan onze LEGO sets 2020 overzicht. Deze lijst wordt de komende tijd geregeld voorzien van een update.

Laat van je horen!

We zijn benieuwd wat jij van deze set vindt en of je van plan bent hem in huis te gaan halen. Laat ook vooral weten wat je vindt van de nieuwste LEGO Speed Champions sets.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media