De LEGO Star wars 40451 Tatooine Homestead is nu verkrijgbaar als Gift With Purchase (GWP) bij in aanmerking komende aankopen. Hieronder lees je alles over de set.


De LEGO Star wars 40451 Tatooine Homestead is een vergelijkbare promo als de eerder verschenen Star Wars vignetten van Hoth, Endor en de Death Star II Battle. Het is een microschaal bouwwerk van de Tatooine Homestead zoals te zien is in Star Wars Episode IV. Vanwege de schaal zijn geen Minifigures aanwezig, wel worden de bekende figuren vertolk door Studs in diverse kleuren (o.a. C3PO, R2-D2, Luke, Jawa). Naast de Homestead is de Landspeeder van Luke te vinden en de Sandcrawler van de Jawa’s. Het vignet is voorzien van een bedrukte 2×4 Tile met daarop “LEGO Star Wars 2021. Het setje bestaat uit 217 onderdelen en is vanaf 1 mei verkrijgbaar via LEGO.

De LEGO Star wars 40451 Tatooine Homestead is onderdeel van het LEGO Star Wars May the 4th evenement (ook wel Star Wars Day genoemd) en zal ingezet worden als gratis promo. De promo is beschikbaar van 1 t/m 5 mei of zolang de voorraad strekt.

LEGO Star wars 40451 Tatooine Homestead

LEGO Star wars 40451 Tatooine Homestead


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze Tatooine Homestead set? Is het in jouw ogen een geslaagde sets of vind je hem wat tegenvallen? Uiteraard lezen we ook graag of jij van plan bent tijdens May the 4th te profiteren van de promoties. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?