We zijn nu officieel op de helft van onze Advent Calendars en het daarom tijd om dag 12 te gaan openen.

De set van gisteren was een leuke set maar viel ons iets tegen omdat we wel vaker een miniatuur Star Destroyer hebben mogen bouwen. Nu is het tijd om dag 12 te gaan openen en we hopen dat we positief verrast worden.

\"DSC_0335\"

Waar we gisteren achter dag 11 een Imperial Star Destroyer vonden is het vandaag de tijd om een wapenrekje in elkaar te zetten. Dit is de tweede die we in deze Advent Calendar vinden.

\"DSC_0399\"

Wapenrekjes komen veelvoudig voor in de Star Wars Advent Calendars en om eerlijk te zijn ben ik persoonlijk altijd blij met de rekjes. De reden hiervoor is erg simpel. Doordat de blasters, in alle voormaten, via Bricklink etc nogal prijzig kunnen zijn. In de Calendars vind je genoeg wapens om je minifigures te voorzien en vaak een paar extra op reserve. Ideaal voor de LEGO fan die graag Star Wars scènes na speelt.

\"IMG_20151207_213542\"

Het rekje bestaat uit 14 onderdelen en naast de blasters is er verder weinig op te merken aan de rest van de steentjes. Na de bouw houden we 2 steentjes over als reserve.

\"IMG_20151207_214221\"

Aan het wapenrekje valt te zien dat de ontwerper inspiratie heeft gekregen door de scene in Star Wars: A New Hope, waarin Obi-Wan de tractor beam van de Death Star probeert uit te schakelen. Dit is erg leuk gedaan en vooral als knipoog bedoeld naar de volwassen Star Wars fans.  

Met de dag wordt het drukker op de speelplaat maar we hebben het voor elkaar gekregen om een mooi plekje te vinden voor het wapenrekje.

\"DSC_0402\"

Wesley heeft dag 12 van de LEGO City Advent Calendar open gemaakt. Wil je deze lezen dan kan dat via de bovenstaande link.

Wat vind jij van de toevoeging van het wapenrekje? Laat jouw mening horen via een reactie onder dit artikel of via Facebook.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?