Dag 15 van de advent kalender betekent dat we langzamerhand het einde in zicht krijgen. Maar gelukkig valt er eerst nog wat te bouwen voor het zo ver is, nu eerst vakje nummer 15.


Gisteren hebben we de rebellen versterking gegeven met de komst van de Millennium Falcon, zal dag 15 ons van nog meer versterking voorzien?

\"DSC_0338\"

Zo te zien wel. We hebben namelijk een laser canon te pakken. Dit model lijkt niet een goede vertegenwoordiging te zijn van een bestaande laser canon uit het Star Wars universum maar is wel een leuke toevoeging.

\"DSC_0416\"

De set bestaat uit 22 onderdelen waarvan er twee mooie stud shooters zijn. Deze kunnen handig zijn om ze te monteren op je eigen Death Star MOC of iets in die trant.

\"IMG_20151214_214708\"

Nadat we de Laser canon hebben gebouwd houden we 2 onderdelen over ter reserve. De bouw opzich is niet bijzonder maar helpt wel mee met het kerst gevoel gezien de studs namelijk trans green zijn, de rest is saai van kleur.

\"IMG_20151214_214736\"

Omdat we alvast wat bescherming willen hebben voor de Hoth Echo Base plaatsen we de Laser canon tactisch op de speelplaat.

\"DSC_0420\"

Dat was het voor dag 15. Ondanks de wat tegenvallende bouw is dit wel een leuke toevoeging en zal vooral voor kinderen leuk zijn om mee te spelen.

Wesley heeft vanochtend dag 15 van de LEGO City Advent Calendar gereviewd en deze kan je via de link vinden.

Wat vind jij van de laser canon? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook. Tot morgen!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?