Op 17 december hebben we een Hoth Rebel Trooper kunnen verwelkomen. We hebben zo het gevoel dat dit wel nodig is omdat het Empire vandaag toe gaat slaan. Ben jij benieuwd, lees dan snel verder.

Dag nummero 18 lijkt een explosieve te zien als we naar de box-art gaan kijken. Laten we snel kijken wat er achter het deurtje zit.

\"DSC_0341\"

Het lijkt er op dat we behoorlijk wat weerstand moeten bieden tegen een AT-AT. Als, dat maar goed gaat!

\"DSC_0429\"

We vinden een totaal aan 25 steentjes. Wederom is erg weinig op te merken want er zitten geen bijzondere onderdelen bij. Ook niet raar want een miniatuur AT-AT vraagt ook geen bijzondere onderdelen om gebouwd te worden. Wel houden we na de bouw een tweetal reserve onderdelen over.

\"IMG_20151214_215957\"

Dit is een betere en mooiere versie van de AT-AT die we een paar jaar geleden in de advent kalender aantroffen. LEGO heeft het goed voor elkaar gekregen om de versie te verbeteren waar dat best lastig kan zijn vanwege de vorm en grote van het voertuig.

\"IMG_20151214_215938\"

We zetten met de AT-AT de aanval in op de Rebellen basie op Hoth en onze Hoth Rebel Trooper gaat vol de verdediging in!

\"DSC_0432\"

Dat was het voor vandaag, morgen ben ik er weer met dag 19. Intussen kan je op je gemak dag 18 van de LEGO City Advent Calendar lezen om te zien wat voor verrassing ons te wachten staat.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?