Kerst komt met de dag dichterbij en het duurt niet lang meer en we hebben de gehele advent kalender geopend. Dan is het wachten tot volgend jaar voor een nieuwe maand vol leuke kleine bouwwerkjes.

Tot het zo ver is hebben we nog 6 dagen te gaan en laten we daarom snel gaan kijken wat dag 19 voor ons in petto heeft.

\"DSC_0342\"

Gisteren hebben we het zwaar te verduren gehad met de AT-AT. Gelukkig zijn onze Rebel master builders er in geslaagd om ons van een heuze Ion canon te voorzien.

\"DSC_0433\"

Met de 15 onderdelen die we in het zakje vinden is de Ion canon snel gebouwd en klaar om ons versterking te geven tegen de invasie van het Empire.

\"IMG_20151214_215909\"

Het bouwen van de Ion canon is erg eenvoudig. Het is LEGO erg goed gelukt om de canon na te bouwen met zo weinig onderdelen. Omdat we in het verleden geen Ion canon in een advent kalender hebben gehad is dit een leuke toevoeging.

\"IMG_20151214_215841\"

We houden 3 reserve onderdelen over, zoals al vaker is voor gekomen zit er ook nu geen noemenswaardig onderdeel in het zakje. Desondanks houden we wel een witte cheese slope over die we straks gaan gebruiken voor onze kerstdorp hier op de redactie.

Het is tijd om de Ion canon in actie te laten komen en we zetten hem maar snel bij de Hoth Rebellen basis neer.

\"DSC_0438\"

Dat was het voor vandaag. Morgen zijn we er weer met dag 20 van de LEGO Star Wars Advent Calendar en LEGO City Advent Calendar.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?