Kerst komt met de dag dichterbij en we kunnen niet wachten tot we vakje nummer 24 kunnen gaan openen. Maar tot die tijd hebben we nog maar een paar dagen te gaan waarin we gegarandeerd nog leuke verrassingen gaan aantreffen in de Advent Calendar. Vandaag nemen we natuurlijk de 21e dag van december onder handen.

We gaan toch niet de Millenium Falcon neerschieten met een A-Wing? Waarschijnlijk niet, dus laten we snel vakje nummer 21 gaan openen.

\"Dag

Achter het deurtje verschuilt zich een minituur van de Hoth Command Post. Wederom is dit setje gebasseerd op de Star Wars film, The Empire Strikes Back en ik moet zeggen dat dit een leuke toevoeging is aan de Advent Calendar.

\"Bouwbeschrijving

Nadat we het zakje hebben geopend mogen we de Hoth Command post in elkaar gaan zetten Dit setje heeft daar 17 onderdelen voor nodig en zoals je ziet zit er tussen de onderdelen onze eerste, niet minifiguur ondereel, dat geprint is. Na de bouw hebben we 3 reserve onderdelen over die we naar gelang kunnen gebruiken voor een MOC.

 

\"Onderdelen

Het bouwwerkje is erg herkenbaar voor de meeste Star Wars fans. Het gebruik van de trans blue windscreen steentje is overduidelijke het scherm waar de Rebellen de voortgang van de strijd op de planeet Hoth in de gaten houden. De stud shooter vind ik erg overbodig en het voelt een beetje aan als een extraatje omdat men niet iets beter kon bedenken. Desondanks is het wel een leuke toevoeging voor de kids, want dat is natuurlijk de doelgroep van LEGO .

\"Hoth

Ik vind dat LEGO geslaagd is om weer een unieke set aan de Advent Calendar toe te voegen. Het is welliswaar geen grote set en dat maakt verder ook niet uit, want het is in ieder geval een set die we niet eerder in een Star Wars Advent Calendar hebben aangetroffen.

\"LEGO

Zoals het hoort plaatsen we ook dit setje op de speelplaat en dit doen we wederom op het Hoth Rebel base gedeelte. De plaat wordt al behoorlijk vol en gelukkig hebben we nog maar een paar dagen te gaan want het is nu al een kwestie om creatief met de ruimte om te gaan.

Morgen hebben we weer een review van de LEGO Star Wars Advent Calendar voor je klaar staan. Intussen hebben we de City Advent Calendar ook geopend en de inhoud daarvan kan je via de link bekijken. Graag tot morgen!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?