Het einde is bijna in zicht, de dag waarop we voor de tweede keer deze maand pakjes mogen gaan openen. Hopelijk voor vele van jullie, pakjes met LEGO sets. Het is nog twee dagen tot het zo ver is en we gaan onze LEGO Advent Calendar snel openen om de honger naar nieuwe sets wat te stillen.

\"DSC_0347\"

Wat hebben we hier? Het lijkt op een Slee die door 2 lightsabers aangedreven wordt. Een erg creatieve set die op deze manier het beste van twee werelden weet te combineren. Eveneens een leuke set die we nooit eerder in een Star Wars advent Calendar hebben gekregen.

\"DSC_0455\"

In het zakje vinden we 21 onderdelen. Hiervan is er maar 1 ter reserve. Onder de onderdelen vinden we ook nu geen bijzondere. Dit is helemaal niet erg want we hebben in de Advent Calendar een paar exclusieve minifiguren gekregen die we anders alleen maar in duurdere sets vinden.

\"IMG_20151214_214426\"

Na de bouw hebben we een leuke slee te pakken. Het enige wat mist is een kerstman en we hebben zo het gevoel dat deze achter vakje 24 zit. De slkee in mooi vorm gegeven en het gebruik van de lightsabers is een grappig detail.

\"IMG_20151214_214354\"

Helaas was er niemand die zich op de slee ziet rijden, R2D2, maakt zich zelf uit de benen, uhm, wielen.

\"DSC_0458\"

Dat was het voor de een na laatste dag van de LEGO Star Wars Advent Calendar. Helaas zit het er bijna op, want hier op de redactie kunnen we nog wel een tijdje door gaan. Heb jij er ook nog niet genoeg van? We hebben ook nog dag 23 van de LEGO City Advent Calendar gereviewd en deze is zoals gewoonlijk te vinden via de link. Graag zie ik jullie morgen weer op de aller aller aller laatste dag van de advent kalender van 2015.