Voor veel mensen zal het vandaag een dag worden waarin ze worden overladen met cadeaus en gezelligheid. Maar het is vandaag ook de dag om het vijfde vakje van de Star Wars Advent Calendar te openen. Benieuwd wat er achter zit, lees dan snel verder.

Dag 4 heeft ons aardig verrast met een vrij exclusieve Jawa minifigure. De focus ligt tot nu toe op Tatooine en ik ben benieuwd of we de overstap gaan maken naar een ander thema in het Star Wars universum met dag 5.

\"DSC_0327\"

Het ziet er naar uit dat we vandaag op Tatooine blijven en de Jawa gezelschap kunnen geven met een miniatuur Sandcrawler.

\"DSC_0361\"

In het zakje vinden we 22 onderdelen, voor een advent kalender is dit best. Dit setje bevat een enkel reserve onderdeel die de meeste onder ons in grote getale hebben liggen.

\"IMG_20151130_205846\"

De Sandcrawler is erg leuk om te bouwen en het is in een opslag te zien wat het is. Vooral de combinatie van de verschillende kleuren en onderdelen maakt dat het een mooi bouwwerkje is.

\"IMG_20151130_210832\"

We plaatsen zoals gewoonlijk het setje op de speelplaat en er is hier een speciaal plekje voor gereserveerd, op de plaat staan namelijk rupsband sporen.

\"DSC_0363\"

Met de dag wordt het gezelliger en ik ben benieuwd wat we morgen achter vakje nummer 6 vinden.

Wesley heeft inmiddels dag nummer 5 van de LEGO City Advent Calendar gereviewd en deze vind je weer via de link. Een fijne pakjesavond gewenst en graag tot morgen!