Gegarandeerd dat veel LEGO fans gisteren op pakjesavond een aantal sets aan hun collectie hebben mogen toevoegen. En hoewel het nu een tijdje wachten is tot de kerst om weer wat inpakpapier om dozen weg te scheuren, zijn er gelukkig nog de LEGO Star Wars en City Advent Calendars.

\"DSC_0328\"

Vandaag neem ik vakje nummer 6 van de Star Wars Advent Calendar met jullie door.

\"DSC_0364\"

Achter het deurtje vinden we een wapen rekje. Dit is een leuke toevoeging gezien onze Jawa van twee dagen geleden nog wel een ion blaster nodig heeft om droids uit te schakelen, zodat ze die door kunnen verhandelen.

\"IMG_20151130_212103\"

Het setje bestaat uit 16 onderdelen waarvan een reserve is. De bouw is erg simpel en ik ben persoonlijk altijd blij met wapen rekjes in advent kalenders. Hoewel mijn voorkeur uit gaat naar blasters, gezien deze nogal prijzig zijn, is deze een prima toevoeging.

\"IMG_20151130_212445\"

Tevens bevat het setje een boog, waar die voor dient is mij nog niet duidelijk, maar wellicht zullen we daar later een antwoord op krijgen.

\"DSC_0365\"

We gaan geen tradities breken en plaatsen dit wapen rekje netjes op de speelplaat die bijgevoegd is.

We zijn benieuwd wat jullie van dag 6 van de LEGO Star Wars Advent Calendar vinden. Laat een reactie achter onder dit artikel of via Facebook en Twitter.

Wesley heeft inmiddels de LEGO City Advent Calendar gereviewd en deze zal in de loop van de dag verschijnen. We wensen jullie een fijne zondag en tot morgen!