Het weekend is voorbij, Sinterklaas maakt zich weer klaar om het land te verlaten en de meeste LEGO fans hebben nog genoeg sets om zich de komende tijd niet te hoeven te vervelen. Om daar nog een schepje bovenop te doen hebben wij dag 7 van LEGO Star Wars Advent Calendar voor je klaar staan en die kan je hier bekijken!

Zoals gewoonlijk beginnen we met een packshot van de dag die we behandelen. Dag nummer 7.

\"DSC_0329\"

Het beloofd een welkome afwisseling. Waar we de afgelopen dagen vooral Tatooine gerelateerde sets achter de deurtjes aantroffen hebben we nu ons eerste Endor setje.

\"DSC_0366\"

Het gaat hier om een miniatuur van de Ewok Village. In het zakje treffen we 18 onderdelen, waarvan 2 reserve. Ook dag 7 biedt vandaag geen unieke of bijzondere onderdelen.

\"IMG_20151130_212856\"

De bouwinstructie is duidelijk en er komen totaal geen lastige technieken bij kijken, desondanks geeft dit goed weer wat het moet zijn. Mooi is het setje niet maar ik denk dat menig Star Wars fan dit een leuke toevoeging vind.

\"IMG_20151130_213142\"

Zoals het hoort plaatsen we ook de miniatuur Ewok Village op de bouwplaat en dit doen we natuurlijk in de Endor zone.

\"DSC_0367\"

Wesley zal vandaag dag 7 van de LEGO City Advent Calendar met je door nemen. Houdt in tussentijd de website in de gaten voor ander LEGO nieuws.

We zijn benieuwd wat jij vind van dag 7. Graag lezen we jouw mening onder dit artikel of via Facebook.