De officiële aankondiging van de LEGO Star Wars 75159 The Death Star zal er snel aan komen. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten omtrent de set en het leukste is dat we op deze manier constant nieuwe informatie te horen krijgen.

Het eerste gerucht is dat de LEGO Star Wars 75159 The Death Star een volledig geupdatete line-up aan minifigures krijgt. Wel te verstaan de onderstaande:Het tweede gerucht komt van de bekende bron CM4Sci welke bevestiging geeft dat de nieuwe Death Star niet meer is dan een visueel geupdatete LEGO Star Wars 10188 Death Star. Wel zal de set een kleine 300 extra onderdelen bevatten en deze zullen over algemeen gebruik worden voor de Tie Advanced, spring loaded turret, een stabiele laser en andere kleine toevoegingen of aanpassingen van de oude set. Over algemeen dus geupdatete minifigures en speelfuncties, ook zal er wat verschil zijn in het gebruik van kleuren.

Grand Moff Tarkin
Imperial Officer
Imperial Navy Officer
Imperial astromech
Chewbacca
C-3PO
R2-D2
Han Solo
Han Solo (disguise)
Luke Skywalker (disguise)
Luke Skywalker (final duel)
Luke Skywalker (Tatooine)
Princess Leia
Obi-Wan Kenobi
Darth Vader
Death Star Gunner
Death Star Droid
Emperor\’s Royal Guard
Emperor Palpatine
Stormtropper
Death Star Trooper

Wat wij nu aanraden is om je verwachting van de set behoorlijk naar beneden te schroeven. Op deze manier zal een officiële aankondiging straks niet één grote teleurstelling zijn, zoals bij de Insult of Hoth. Dat LEGO de keuze maakt om de oude Death Star simpelweg te updaten is een logische zet, dit was namelijk één van de meest verkochte LEGO sets ooit met een levensduur van 8 jaar.

Wat vind jij van dit nieuws en sta je er raar van te kijken of had je dit al verwacht? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

Bronnen: Promobricks en CM4Sci
Afbeelding: Groovebricks

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media