Vanaf vandaag is het zover, de LEGO Star Wars 75222 Betrayal at Cloud City VIP Early Access is beschikbaar en hierdoor kunnen LEGO VIP leden de set twee weken eerder in huis halen.

LEGO Star Wars 75222 Betrayal at Cloud City VIP Early Access

De Star Wars 75222 Betrayal at Cloud City is gebaseerd op Cloud City uit Star Wars The Empire Strikes Back en zit vol met kenmerken uit de film. De vier belangrijkste scenes uit de film zijn in de set verwerkt en kunnen hierdoor nagespeeld worden. De set bevat naast Cloud City een bouwbare Twin-pod Cloud Car en bouwbare midi-schaal Slave 1. In totaal zijn er 18 Minifigures en twee Droids aan de set toegevoegd. In Nederland en België kost de set €349,99 en is te koop via de onderstaande link:

LEGO Star Wars 75222 Betrayal at Cloud City

LEGO Star Wars 75222 Betrayal at Cloud City

Ben je nog geen VIP lid en wil je dit graag worden, dan kun je op onze Alles over LEGO VIP pagina alles lezen over de voordelen van het LEGO VIP programma.


Jouw mening telt!

Ben jij van plan te gaan profiteren van de VIP Early Access voor deze set of ga je liever voor de LEGO Creator Expert 10263 Fire Station set? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links