De LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina zal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn via LEGO. Alle info over de set, inclusief prijs, visuals en LEGO VIP -pre-order, vind je hieronder.


De LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina is een 18+ MBS-set (Master Builder Series). Hiermee is het duidelijk dat LEGO de focus legt op volwassenen en dat de set eerder bedoeld is als een grote speelset, dan een UCS-set (Ultimate Collector’s Series). De LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina is opgebouwd uit 3187 onderdelen en bevat 21 Minifigures. De Minifigures bestaan uit bekende en iets minder bekende, maar zeker niet onbelangrijke, karakters uit Star Wars Episode IV. Voor verzamelaars van LEGO Star Wars Minifigures goed nieuws, want een groot deel bestaat uit nieuwe of minder voorkomende Minifigures.

LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina

LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley CantinaLEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina

De Mos Eisley Cantina kan opengeklapt worden waardoor de bar onthuld wordt. Hiermee creëert LEGO een set die goed te implementeren valt in een Tatooine lay-out of waarmee gespeeld kan worden door kinderen. De set is tevens voorzien van een Dewback en een V-35 Landspeeder. De LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina heeft een verkoopadviesprijs van €349,99.


Verkrijgbaarheid

  • Vanaf woensdag 16 september zal de LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina verkrijgbaar zijn voor LEGO VIP-leden. Deze voorverkoop laat VIP-leden de set twee weken eerder in huis halen. De voorverkoop zal rond 10:00 uur plaats gaan vinden. Vanaf dat moment kunnen enkel VIP-leden de set vooruitbestellen. Als bonus zal LEGO een gratis LEGO 5006290 Yoda’s Lightsaber inclusief standaard, weggeven aan VIP-leden die de Mos Eisley Cantina vroegtijdig kopen. Gezien de waarschijnlijke beperkte voorraad van de Yoda’s Lightsaber set, is het aan te raden niet te lang te twijfelen als je de promo wilt bemachtigen.
  • VIP-leden sparen 2625 VIP-punten bij aankoop van de set. Dit staat gelijk aan een opgebouwde korting van €17,50 voor een toekomstige aankoop.
  • Niet VIP-leden moeten wachten tot de algemene release op 1 oktober. Of er vanaf dat moment ook nog LEGO promoties geldig zijn is niet bekend.

Officiële omschrijving

Geniet van wat tijd voor jezelf en beleef onvergetelijke momenten uit Star Wars: A New Hope opnieuw met dit geweldige LEGO® Star Wars™ Mos Eisley Cantina (75290) displaymodel. Deze 3187-delige set uit de Master Builder Series bestaat uit de Cantina met talloze authentieke details voor de echte fans, plus aankoppelbare gebouwen om een deel van de stad Mos Eisley mee na te bouwen.

Bouwen en neerzetten
Met deze meeslepende creatie kom je even helemaal tot rust en laat je zien dat je een groot Star Wars fan bent. Een LEGO figuur van een Dewback en 2 landspeeders maken deze prachtige blikvanger compleet. Breng jouw versie van Tatooine tot leven met maar liefst 20 LEGO minifiguren, waaronder Luke Skywalker, Han Solo en C-3PO, nieuwe minifiguren (vanaf oktober 2020) van Ponda Baba, Garindan en Labria, plus een LEGO droidfiguur van R2-D2.

Jouw volgende doe-het-zelfproject
De set bevat duidelijke instructies, zodat je van elke stap van het bouwproces kunt genieten. Deze bouwset voor volwassenen is een van de vele LEGO Star Wars sets en een geweldig cadeau voor jezelf of voor de Star Wars fans en hobbyisten in je leven.

LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina

 

  • Ga helemaal op in het uitdagende bouwwerk en speel daarna klassieke scènes uit Star Wars: A New Hope na met dit zeer gedetailleerde LEGO® Star Wars™ Mos Eisley Cantina (75290) displaymodel uit de Master Builder Series.
  • Deze bouwset bevat maar liefst 20 LEGO® minifiguren, waaronder Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan en Labria, plus een LEGO droidfiguur van R2-D2 en een LEGO figuur van een Dewback om de taverne op Tatooine tot leven te brengen.
  • De Cantina beschikt over een afneembaar dak zodat je goed bij de verschillende zitgedeelten kunt en de vele authentieke details kunt bewonderen. Speel allerlei verhalen na met de helden en een hele reeks smokkelaars, premiejagers en aliens.
  • Met deze 3187-delige Star Wars™ set bouw je alle stress van je af. Het is een prachtige traktatie voor jezelf en een speciaal cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor een Star Wars fan of hobbyist in je omgeving.
  • Het bouwbare model van de Mos Eisley Cantina is ca. 19 cm hoog, 52 cm breed en 58 cm diep in geopende positie. Samen met de aankoppelbare gebouwen en 2 landspeeders vormt het een geweldige blikvanger.

LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley CantinaLEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina

4.4 15 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?