De LEGO Star Wars 75294 Bespin Duel zou initieel tijdens de San Diego Comic Con of tijdens Star Wars Celebration verdeeld worden als exclusieve set, maar ten gevolge van Covid-19 is dit evenement geannuleerd. Daarom biedt LEGO hem te koop aan via LEGO Shop@Home. Maar wel met een beperking.


De LEGO Star Wars 75294 Bespin Duel is gebaseerd op een scene uit de vijfde Star Wars film, The Empire Strikes Back. Voor vele fans is het duel op Cloud City één van de meest iconische scene’s uit de film. De set bestaat uit 295 onderdelen en door het 18+ label ligt de focus van deze set op displaywaarde. Deze zou ofwel tijdens het San Diego Comic Con of Star Wars Celebration verdeeld worden aan enkele gelukkigen. Wederom gooit Covid-19 hier roet in het eten en is het evenement uit veiligheidsoverwegingen geannuleerd. Maar voor fans die anders naast deze set zouden grijpen, kan deze beslissing mogelijk een positieve wending krijgen. De set is namelijk te koop via LEGO Shop@Home. Dit beperkt zich wel tot Amerika en de set zal niet naar Europa of andere werelddelen komen. Mocht je de set willen bemachtigen, dan dien je Ebay en andere marktplaatsen in de gaten te houden.

LEGO Star Wars 75294 Bespin Duel

Via de website van LEGO kunnen alvast de instructies gedownload en bekeken worden. Van zodra we meer info hebben over deze set en zijn beschikbaarheid voorzien we dit artikel van een update.

4.6 10 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?