Release LEGO UCS AT-AT: De LEGO Star Wars UCS AT-AT is vanaf 26 november 01:00 uur te koop via LEGO. Wie de set koopt tijdens het LEGO Black Friday Weekend krijg de LEGO Luke Skywalker’s Lightsaber en LEGO Santa’s Front Yard sets cadeau. Deze aanbieding is zowel online als in de stores geldig tot 29 november of zolang de voorraad strekt!


Als er iets is wat The LEGO Group en The Empire uit de Star Wars films met elkaar gemeen hebben, dan is het wel dat ze hun “geheime plannen” maar moeilijk geheim kunnen houden. Uiteraard verwijzen we naar de leaks van deze set. Het geheime plan van LEGO om deze AT-AT te onthullen als laatste 18+ set van 2021, is door de rebellen ontfutseld. De LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT zal vanaf Black Friday uit de fabrieken van LEGO rollen en door The Empire ingezet worden op Hoth.


Rebellen opgelet! The Empire komt wederom met zwaar geschut aanzetten. Na diverse iteraties van kleinere AT-AT voertuigen die allemaal het loodje legden, is het nu tijd voor het meest ultieme model. Jarenlang is er in het geheim gewerkt aan een nieuwe All Terrain Armored Transport, in de hoop de rebellen eindelijk een lesje te leren. Maak kennis met het nieuwste model, bestaande uit 6785 onderdelen en met een hoogte van 62cm, de Ultimate Collector’s Series AT-AT.

LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT

De LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT is met een hoogte van 62cm, een lengte van 69cm en een breedte van 24cm, een set van grote proporties. De AT-AT is voorzien van de belangrijkste functies zoals ook in de film te zien is. De kop kan bewegen, de poten kunnen verplaatst worden en de zijpanelen zijn te openen om het interieur te onthullen. Er is volgens LEGO genoeg ruimte in de AT-AT om een leger van 40 Snowtroopers kwijt te kunnen. Natuurlijk heel leuk, maar zonder toegewezen personeel komt dit gevaarte niet vooruit. Daarom zijn er twee AT-AT piloten aan de set toegevoegd. De overige Minifigs bestaan uit Luke Skywalker, General Veers, een Snowtrooper Commander en vier Snowtroopers. Als extra neemt The Empire twee Speeder Bikes en een E-web Cannon mee naar het strijdtoneel.

LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT

In de doos van de set zijn vier binnendozen te vinden die tezamen de bekende scene van Hoth uitbeelden. De AT-AT wordt opgebouwd met 6785 onderdelen en heeft een verkoopadviesprijs van €799,99. De LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT zal tijdens het LEGO Black Friday weekend (26 november 2021) te koop zijn en is de komende maanden exclusief verkrijgbaar via LEGO.


Details & Verkrijgbaarheid


LEGO Star Wars 75313 AT-AT
 • Thema: LEGO Star Wars (18+)
 • Setnr: 75313
 • Naam: Ultimate Collector’s Series AT-AT
 • Aantal onderdelen: 6785
 • Aantal Minifigures: 9
 • Verkoopadviesprijs: €799,99
 • Releasedatum: 26 november 2021 (01:00 uur)
 • Waar te koop: Tijdelijk exclusief verkrijgbaar via LEGO
 • Afmetingen: 62cm hoog, 24cm breed en 69cm lang
 • Bijzonderheden: LEGO zal waarschijnlijk de LEGO 40483 Luke Skywalker’s Lightsaber cadeau doen bij aankoop van deze set.

LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT

Verkrijgbaarheid
 • Vanaf vrijdag 26 november zal de LEGO Star Wars UCS AT-AT te koop zijn via LEGO
 • De verkoop start om 01:00 uur
 • De set is tijdelijk exclusief via LEGO.com en de LEGO Brand Retail Stores te koop en zal na een aantal maanden te koop zijn bij retailers
 • VIP-leden sparen 6000 VIP-punten bij aankoop van de set. Dit staat gelijk aan een opgebouwde korting van €40 voor een toekomstige aankoop

LEGO UCS AT-AT – Designer Video


Er is op dit moment geen Designer Video beschikbaar voor deze set. Zodra LEGO een video uitbrengt, zullen we die aan dit artikel toevoegen.


Officiële omschrijving


LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT

Officiële omschrijving:

Dit is de AT-AT (75313) waar iedere LEGO® Star Wars™ fan van heeft gedroomd. Dit Ultimate Collector Series bouw- en displaymodel beschikt over verstelbare poten en kop, kanonnen met realistische terugslag, draaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken, net als in de Slag om Hoth.

Ruimte voor een heel leger
De AT-AT is ca. 62 cm hoog. De gedetailleerde romp kan open en biedt plaats aan maar liefst 40 LEGO minifiguren (bij deze set zijn er 9 inbegrepen, waaronder generaal Veers en Luke Skywalker), 4 speederbikes (2 inbegrepen) en de E-Web zware snelvuurblaster. In de kop passen 2 LEGO minifiguren en er is plek voor een derde. Met het informatieplaatje maak je dit indrukwekkende model helemaal af.

Superleuk cadeau
Deze LEGO Star Wars verzamelset voor volwassenen is een bijzonder cadeau voor jezelf, Star Wars fans en ervaren LEGO bouwers. Inclusief duidelijke instructies die je begeleiden bij elke stap van deze boeiende bouwuitdaging.

LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT

 • Bouw de allereerste LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector Series versie van een AT-AT (75313) uit de Slag om Hoth in Star Wars: The Empire Strikes Back.
 • Inclusief 9 LEGO® Star Wars™ minifiguren – generaal Veers, Luke Skywalker, een Snowtrooper Commander, 4 Snowtroopers en 2 AT-AT bestuurders – plus een informatieplaatje om deze prachtige blikvanger helemaal af te maken.
 • Dit legendarische bouwmodel beschikt over verstelbare poten en kop, luiken die open kunnen, kanonnen met realistische terugslag, ronddraaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken.
 • Je kunt de panelen van de AT-AT halen om de gedetailleerde binnenkant goed te bekijken. De romp biedt ruimte aan maar liefst 40 LEGO® minifiguren, 4 speederbikes (2 inbegrepen in deze set) en de meegeleverde E-Web zware snelvuurblaster.
 • Deze 6785-delige set biedt een complexe, boeiende bouwuitdaging en is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jezelf, Star Wars™ kenners en ervaren LEGO® bouwers.
 • Dit Star Wars™ UCS model van LEGO® stenen is ca. 62 cm hoog, 69 cm lang en 24 cm breed – een schitterende blikvanger in elke ruimte.

LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT - Lifestyle


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Star Wars AT-AT set? Ben je enthousiast en ga je hem kopen of weet de set niet te overtuigen en laat je hem aan je voorbij gaan? Laat jouw mening achter in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?