De vierde dag van december is een feit en dat betekend dat we weer een vakje mogen openen. Benieuwd wat er achter dag 4 zit? Lees dan snel verder.

Gisteren hebben we een Demolitionmech Droid uit vakje drie kunnen bouwen, hoewel het naar mijn mening iets tegen viel, zijn Droids in het Star Wars universum van de dagelijkse gang van zaken.

\"DSC_0326\"

Het is dan tijd om dag 4 te gaan openen en ons te laten verassen.

\"DSC_0357\"

Zo te zien hebben we de allereerste minifig te pakken en het blijkt ook nog een unieke te zijn. Namelijk een Jawa! Hoe gaaf is dat!

\"IMG_20151130_210212\"

Over het bouwen van de minifigure is weinig te zeggen. Hij bestaat uit 4 onderdelen en is absoluut zonder handleiding in elkaar te zetten.

\"IMG_20151130_210309\"

Het is erg leuk van LEGO dat ze een Jawa hebben toegevoegd. Voorheen was deze editie alleen maar te vinden in de Sandcrawler set die voor €320 te koop is. Dat maakt dit figuurtje ook een mooie en unieke toevoeging aan je collectie voor weinig geld.

\"DSC_0360\"

We plaatsen net als voorgaande dagen dit setje op de speelplaat en het begint nu echt een stuk drukker te worden op Tatooine.

Dat was het voor dag nummer 4. Om de Jawa in de advent kalender te vinden is een mooie verassing en maakt me heel nieuwsgierig naar dag 5.

Wat vind jij van dag 4? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook. Tot morgen.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?