The LEGO Group heeft aangekondigd (tijdelijk) te stoppen met de Monthly Mini Builds (MMB), maar wel nog de instructies digitaal te voorzien. Hieronder alle details.


De Monthly Mini Builds waren een populaire bezigheid in de LEGO Store. Je kon op bepaalde dagen naar de LEGO Store gaan waarbij je gratis een MMB kreeg. Elke maand was er een nieuw model te halen. De MMB worden vanaf heden niet meer aangeboden in de LEGO Stores. Het is onduidelijk of dit van tijdelijke aard is vanwege de coronapandemie of dat ze het gehele programma beëindigen. Op de Engelstalige variant van LEGO Shop@Home is te lezen dat de instructies wel nog digitaal beschikbaar blijven en dat de benodigde onderdelen via de Bricks and Pieces service besteld kunnen worden.

The mini build program is no longer offered in stores, but you can still download building instructions to create the models at home! The instructions include a complete list of parts. If you can’t make it to the LEGO Store, you can still order the pieces needed from our Brick & Pieces and Pick a Brick services.

LEGO stopt met de Monthly Mini Builds sets

Het is onduidelijk of er in de toekomst nieuwe MMB modellen (of instructies daarvan) worden uitgegeven. Wil je graag de Monthly Mini Builds bouwen en de onderdelen daarvan bestellen, dan kan dat via LEGO.com. Je vindt op deze pagina de LEGO MMB-instructies en je kunt de onderdelen bestellen via LEGO Bricks and Pieces, Bricklink of Brickowl. Zoek daarvoor op setnummer en controleer de onderdelen aan de hand van de instructies om er zeker van te zijn dat je ze allemaal in huis haalt. Uiteraard kun je ook uit eigen voorraad putten.


We lezen graag wat jij vindt!

Maakte jij gebruik van de LEGO Monthly Mini builds? Vind jij het spijtig te lezen dat LEGO stopt met het aanbieden van MMB sets of heb je er geen moeite mee? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?