Via de website van Smyths Toys is deze LEGO Super Mario Carry Case opgedoken. Het etui kan gebruikt worden om een deel van de LEGO Super Mario modules en karakers in te vervoeren.


De LEGO Super Mario Carry Case heeft overeenkomsten met de etuis voor de Nintendo Switch. Het grote verschil is dat deze variant bedoeld is voor diverse LEGO Super Mario modules en karakters. Veel ruimte is er niet en wat je mee kunt nemen zal wat beperkt zijn. Desalniettemin kan het een leuke aanwinst zijn voor fans van het thema of voor kinderen tijdens een vakantie. Smyths Toys heeft het product op hun website staan voor een prijs van £9,99 (~€11), maar is vooralsnog niet te koop.

Of de LEGO Super Mario Carry Case ook in andere landen uitgebracht gaat worden of zelfs via LEGO te koop zal zijn, is niet bekend. Ook is het niet duidelijk of het etui gebruikt kan worden voor de Nintendo Switch in plaats van de LEGO Super Mario Sets. Zodra we meer weten voorzien we dit artikel van een update.

LEGO Super Mario Carry Case


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Super Mario Carry Case? Denk je dat je zoiets handig vindt of ken je iemand die hier enthousiast van wordt? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?