We zijn weer een leuke samenwerking met Minifigure Maddness aangegaan. Ditmaal betreft het niet alleen een volledige doos aan Collectable Minifigures, maar ook drie volle dozen van de LEGO Super Mario Character Packs. Alle details zijn hieronder te lezen.


LEGO Super Mario Character Pack pre-order

De LEGO Super Mario 71361 Character Packs aanbieding bestaat uit drie dozen van 20 stuks. De exacte verdeling van karakters per doos is voor nu nog niet bekend, maar we raden aan deze pre-order met minimaal één andere LEGO fan te plaatsen. Er zijn namelijk 10 verschillende karakters te verzamelen. Hierdoor is de kans groot dat je sowieso twee complete series te pakken hebt. Drie dozen kosten bij Minifigure Maddness €179,99. Met de BOUW16 kortingscode krijg je €5 korting op de bundel van drie volle dozen, waardoor de prijs op €174,99 terechtkomt. Let wel op dat er €4 aan verzendkosten gerekend wordt. De uiteindelijke prijs is daardoor €178,99. De LEGO Super Mario Character Packs pre-order is beschikbaar zolang de eerste voorraad strekt en wordt verzonden rond 15 augustus.

Pre-order de LEGO Super Mario Character Packs

LEGO CMF Series 20 pre-order

Mocht je nog op zoek zijn naar een volle doos LEGO Collectible Minifigures Series 20, dan kun je nu profiteren van een kortingscode waarbij je €10 korting krijgt bij aankoop van een volle doos. De prijs is normaliter €184,99. Met de kortingscode BOUW14 krijg je €10 korting, maar dit is wel exclusief de bijkomende verzendkosten (€4). De uiteindelijke prijs is daardoor €178,99. Een volle doos bevat over het algemeen drie volledige series van 16 Minifigures. We raden aan een doos te kopen samen met twee andere LEGO fans zodat de kosten gedeeld kunnen worden. De aanbieding is geldig zolang de huidige voorraad strekt.

Profiteer van korting op de LEGO CMF Series 20

LEGO Super Mario Maddness Summer giveaway!!

Mocht je een pre-order hebben geplaatst, dan kun je een LEGO pakket winnen bij Minifigure Maddness. Het pakket bestaat uit een LEGO DC Super Heroes 6862 Superman vs Power Armour Lex set, 4 LEGO 71026 DC Minifigures en 2 LEGO 71021 Series 18 Minifigures. Wat je moet doen om kans te maken, is het ordernummer als reactie onder de Summer Giveaway post van Minifigure Maddness op Facebook achter te laten. De winnaar wordt op 10 augustus bekendgemaakt.

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?