LEGO en Nintendo hebben Halloween aangegrepen om LEGO Super Mario Luigi’s Mansion Expansion Sets aan te kondigen. De sets zullen vanaf januari 2022 te koop zijn. Hieronder alle info over deze nieuwe LEGO Super Mario sets.


De nieuwe LEGO Super Mario sets zijn gebaseerd op de Luigi’s Mansion games die voor het eerst verscheen op de Nintendo Gamecube. Er verschijnen drie LEGO Super Mario Luigi’s Mansion sets. De Luigi’s Mansions uitbreidingsets zijn te gebruiken in combinatie met de eerder verschenen LEGO Super Mario Starter Courses en overige speelsets. De nieuwe uitbreidingen worden voorzien van bekende karakters zoals o.a. King Boo, Polterpup, Bogmire, Toad en Boo. Uiteraard zullen de uitbreidingen ook nieuwe missies en uitdagingen met zich meebrengen.

LEGO Super Mario 71401 Luigi’s Mansion - Haunt-and-Seek

De drie nieuwe sets zijn vanaf 1 januari te koop. De kans is groot dat er meer LEGO Super Mario sets onderweg zijn die je vanaf januari aan de verzameling toe kan voegen. Hieronder de drie sets op een rijtje. De prijzen zijn gebaseerd op de Duitse verkoopadviesprijzen en kunnen afwijken van de prijzen in de Benelux.

LEGO Super Mario 71401 Luigi’s Mansion - Haunt-and-Seek


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Super Mario Luigi’s Mansion Expansion Sets? Zie je het wel zitten om met Luigi op een spookachtig avontuur te gaan of ga je de sets (waarschijnlijk) niet kopen? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?