Fans van LEGO en games, en dan Mario in het bijzonder, die LEGO VIP-lid zijn, kunnen vanaf nu een aantal LEGO Super Mario VIP Rewards in huis halen. Hieronder alle nieuwe rewards op een rijtje, inclusief een nieuwe sweepstake waaraan je deelt kunt nemen.


Als VIP-lid kun je via het LEGO VIP Rewards Centre de nodige beloningen vinden die je kunt kopen met jou VIP-punten. Sinds vandaag zijn er drie nieuwe LEGO Super Mario rewards en één Sweepstake beschikbaar. VIP-leden kunnen voor 500 punten een LEGO Luigi sleutelhanger kopen, voor 50 punten een LEGO Super Mario en Luigi achtergrond voor je pc, smartphone en tablet downloaden of gratis 200 My Nintendo Platinapunten krijgen die je kunt besteden op de My Nintendo website. Wie van een gokje houdt, kan voor 50 punten meedoen met de LEGO Super Mario Sweepstake. Je maakt dan kans op het winnen van LEGO Super Mario en My Nintendo prijzenpakket.

LEGO Super Mario VIP Rewards

De meeste rewards blijven voorlopig beschikbaar. Enkel de LEGO VIP Sweepstake sluit over 29 dagen (22 september). Let op, de Sweepstake is vanwege wetgeving niet beschikbaar in België. De LEGO Luigi sleutelhanger is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Tevens dien je de code die je ontvangt, binnen 60 dagen te gebruiken. Anders vervalt die. Bekijk en profiteer hier van de LEGO Super Mario VIP Rewards.

Beschikbare LEGO Super Mario VIP Rewards en kosten:

  • LEGO Luigi Sleutelhanger – 500 punten
  • LEGO Super Mario Sweepstake – 50 punten per deelname
  • LEGO Super Mario achtergrond – 50 punten
  • 200 My Nintendo platinapunten – 0 punten

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Super Mario VIP Rewards. Zie jij het zitten om punten te besteden aan één of meerdere rewards of spaar je ze liever op voor korting op een toekomstige aankoop? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?