Morgen begint in New York de NYCC en in aanloop hiervan heeft LEGO een afbeelding op sociaal media geplaatst waarin ze aangeven met een grote aankondiging te zullen gaan komen op de conventie in New York.

Begin deze week heeft LEGO de nieuwste LEGO Ideas set onthuld, namelijk de Doctor Who set. Dit is waarschijnlijk onder enige druk gebeurt, omdat er al het een en ander was gelekt en LEGO daarom snel het heft in eigen handen heeft genomen. Maar er is meer volgens LEGO. Op social Media heeft het bedrijf de volgende teaser geplaatst.

http://twitter.com/LEGO_Group/status/651441148326748160/photo/1

We komen er natuurlijk snel achter maar dat neemt niet weg dat we alvast wat kunnen gaan speculeren. We weten immers dat er een aantal dingen zijn gelekt en zo doende is er de kans dat dit weekend een of meerdere geruchten bevestigd gaat worden door LEGO.

Zo gaan er al een tijdje geruchten rond van een LEGO Star Wars Hoth Echo Base (75098) die rond de €269,- gaat kosten. Op brickset is de set al in de catelogus opgenomen en een tijdje gelden hebben we jullie kunnen vertellen dat de Nederlandse retailer Misterbricks, de set al tussen zijn Exclusives heeft staan. Dit welliswaar zonder afbeelding, maar wel met de setnummer en naam. Dit zijn sterke geruchten die er op duiden dat de set vroeg of laat gaat komen. Of LEGO de set dit weekend zal onthullen denken we niet, maar omdat het een \’Big announcement\’ betreft, zullen we er niet raar van op kijken.

\"LEGO-Star-Wars-UCS-Hoth-Echo-Base-2\"

Het is ook bekend dat LEGO een aantal LEGO DC Superhero Grils sets gaat maken. Natuurlijk is tijdens het NYCC het ideale moment om deze sets aan het grote publiek te laten zien. De vrouwlijke superhelden zullen onder ander Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn, Bumble Bee, Poison Ivy en Katana zijn.

\"8a6047d119f0be5eae4dccef064ba6ef\"

LEGO Angry Birds is ook een kandidaat. LEGO heeft al twee afbeeldingen gepost waarin we de Angry Birds en Bad Piggies minifigures te zien krijgen. Met de aankomende Angry Birds animatie film in 2016 zal het geen gekke gedachte zijn dat de bijbehorende sets tijdens NYCC onthuld zullen worden.

\"wpid-wp-1443541208546.jpeg\"

Het nieuwste thema binnen de LEGO organisatie is Nexo Knights. Nexo Knights, zal LEGO Chima gaan vervangen en is in het verleden ook al een aantal keer de revu gepasserd met gelekte informatie en afbeeldingen. LEGO is van plan om naast de sets ook een Nexo Knights cartoon uit te brengen en daarom is dit een goede kandidaat als het gaat om een grote aankondiging.

\"wpid-wp-1443698372318.jpeg\"

LEGO Ghostbuster Firehouse HQ 75827 aankondiging. Informatie over deze set is gering en het is dan ook niet zeker dat LEGO deze set gaat maken, maar wat we wel weten is dat er een op Shop@Home een URL is verschenen die dit min of meer bevestigd. Ghostbusters krijgt een nieuwe film en LEGO heeft op het moment de rechten om sets te maken binnen dit thema. Ghostbusters is een blijft populair. Als we over een \’Big announcement\’ praten, is dit een goede kanshebber.

\"LEGO-Ghostbusters-30th-Anniversary-Set-Announced-e1391107091609\"

 

Op welke reveal hopen jullie? Laat het ons weten een een reactie onder dit artikel of via Facebook en Twitter.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media