LEGO Technic zal in 2018 voorzien worden van een aantal nieuwe sets. Van de sets zijn een aantal foto\’s gelekt. Omdat we geen gelekte foto\’s plaatsen, hebben we besloten jullie te informeren hoe de sets er uit zien en wat je er van kan verwachten.

LEGO Technic winter 2018

In januari kunnen we in totaal negen nieuwe sets verwelkomen in het LEGO Technic thema. We kunnen een groot gedeelte van de sets (gedeeltelijk) beschrijven. Je kan ze onder de onderstaande afbeelding vinden. Let er wel op dat we de sets omschrijven van gelekte afbeeldingen en dat LEGO nog het één en ander aan kan passen aan het uiteindelijke ontwerp.

\"LEGO

LEGO Technic 42071 Dozer Compactor

De Dozer Compactor is een kleine bulldozer in de kleuren blauw, oranje en grijs. Dit is een kleine LEGO Technic setje van €17,99. De voorkant van de bulldozer kan naast het op en neer bewegen van de schuif, ook van richting veranderen. De set is een 2-in-1 set en geeft de mogelijkheid omgebouwd te worden naar een truck.

LEGO Technic 42072 WHACK!

De WHACK! is een LEGO Technic racer met pull-back functie en crash functie. De crash functie laat het toe dat de motor van de set afvliegt zodra je een muur raakt of een andere LEGO Technic Racer. De kleuren voor de set zijn lime groen, zwart, rood en grijs. De set is voorzien van stickers en kent een prijs van €19,99.

LEGO Technic 42073 BASH

De Bash is in feite de rode variant van de WHACK. De set lijkt veel op de WHACK, maar kent een aantal verschillen qua kleuren, cockpit, wielen en spoiler. De kleuren van de LEGO Technic BASH zijn rood, zwart en grijs. De set kent een pull-back en crash functie. De prijs van de set is €19,99.

LEGO Technic 42074 Racing Yacht

De LEGO Technic Racing Yacht is precies wat de naam doet aangeven. De boot is lang en spits en is voorzien van een mast met twee zeilen. De boot heeft een azuurblauwe kleur aan de voorkant van de romp en op de zeilen, en een gele kleur aan de achterkant van de romp en op het zeil. Tevens is er een rode kleur verwerkt in het voorste zeil. De zeilen zijn te bedienen met lieren die er voor zorgen dat de zeilen ingekort kunnen worden. De Racing Yacht is een 2-in-1 set en kan omgebouwd worden tot een catamaran. De set kent een prijs van €34,99.

LEGO Technic 42075 First Responder

De First Responder is een 4×4 eerste hulp voertuig. De set is voorzien van rode, zwarte en witte kleuren en heeft blauwe zwaailampen. De speelfuncties zijn onder ander een functionerende stuurfunctie, suspensie, een lier, deuren die open en dicht kunnen en een opbergruimte voor gereedschap. De set is wederom 2-in-1 en de prijs is €44,99.

LEGO Technic 42076 Hovercraft

De Hovercraft is voorzien van een zwart-wit kleurenschema. De Hovercraft heeft een verhoogde laadkraan met bestuurderscabine en een laadplatform. Bij de set zit ook een expeditievrachtwagen met vrachtcontainer toegevoegd die plaats kan nemen aan boord van de Hovercraft. Door de hovercraft te bewegen laat je de twee achterste ventilatoren draaien en kunnen ze van richting veranderen zodra je stuurt. De laadklep is omhoog en omlaag te bewegen en er is een kraan aan boord om de vracht van de truck te lossen. De set is een 2-in-1 set en geeft je de mogelijkheid een Jet Boat te bouwen. De prijs van de set bedraagt €74,99.

LEGO Technic 42077 Rally Car

De LEGO Technic 42077 Rally Car is voorzien van een sportief kleurenschema in het blauw, wit, rood en zwart. De set is voorzien van stickers om details aan te brengen. De Rally Car heeft een spoiler, grote koplampen, rode spaakvelgen, een gedetailleerde cockpit met racestoelen en een rolbeugel, werkende besturing en vering. Onder de motorkap bevind zich het koelsysteem van de motor en de motor vind je respectievelijk terug in de kofferbak. De set is 2-in-1 en geeft je de mogelijkheid een buggy te bouwen. De prijs van de set is €99,99.

LEGO Technic 42078 Mack Truck

Van de set is geen foto gelekt. Wel weten we dat de set €169,99 gaat kosten en in januari in de winkels zal liggen. De set is gebaseerd op een model van het merk Mack. We updaten de post zodra we meer details hebben.

LEGO Technic 42084 Hook Loader

De Hook Loader is het kleinste LEGO Technic setje dat we aankomende winter mogen verwachten in het thema. De Hook Loader heeft een bestuurderscabine, een waarschuwingslamp en is voorzien van rode, grijze en zwarte kleuren. De Hook Loader komt met en container die door middel van het laadsysteem op- en afgeladen kan worden. De set is een 2-in-1 set en geeft je de mogelijkheid om een brandweerwagen te bouwen. De prijs van de set is €9,99.

LEGO sets winter 2018

We hebben ook een lijst met de LEGO sets van de 1e helft van 2018 (winter 2018) voor jullie opgesteld. De lijst is niet compleet en we voegen daar constant nieuwe informatie en/of foto’s aan toe, houdt hem daarom in de gaten. Je kan de lijst hier vinden.

Dank aan Timm voor het verstrekken van details en de foto’s!

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de omschrijvingen van de sets en zit er zo in eerste instantie een set tussen die jouw interesse wekt? Laat het ons en je mede fans vooral weten in een reactie onder dit artikel of via social media.


Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kan vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media