Eerder kon je via de digitale catalogus van LEGO, de Technic sets zien die dit jaar zullen verschijnen. Via een online webshop zijn nu de officiële afbeeldingen opgedoken waardoor de sets beter te bekijken zijn.


Update: Via de Duitse webshop Meinspielzeug hebben we nu betere afbeeldingen en wat meer details in handen gekregen. In tegenstelling tot vorige jaren hebben geen van deze Technic sets een B-model die je kunt bouwen. De LEGO Technic Osprey introduceert een volledig nieuwe Powered Up battery box. Het is nog steeds afwachten wat de adviesprijs zal zijn in BE en NL, van zodra beschikbaar voorzien we dit bericht van een update.

LEGO Technic 2HY setsLEGO Technic 2HY setsLEGO Technic 2HY sets


Origineel bericht: Via de Duitse LEGO catalogus zijn de komende LEGO Technic 2HY sets aan het licht gekomen. Naast de Ducati en Lamborghini krijgen we nog drie andere Technic sets die deel uitmaken van de zomer-release. Van zodra we meer informatie hebben over deze sets en hun definitieve prijs, voorzien we dit bericht van een update. Hier heb je alvast een overzicht van de nieuwe sets. Via deze link kan je een kijkje nemen doorheen de volledige catalogus.

  • LEGO Technic 41112 Cement Mixer [€99,99]
  • LEGO Technic 41113 Bell-Boeing V-22 Osprey [€129,99]
  • LEGO Technic 41114 6×6 Volvo Articulated Hauler [€249,99]