Via een mini-website die LEGO heeft gelanceerd is bekend geworden dat de LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron release vervroegd is. 

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron release vervroegd

De aankondiging van de set, of eerder teaser, was afgelopen februari tijdens de Nuremberg Toy Fair en LEGO heeft aangegeven dat de set in augustus verkrijgbaar zal zijn. Nu de mini-website live is gegaan is te zien dat de releasedatum vervroegd is naar juni dit jaar voor LEGO Stores en LEGO Shop@Home. De set zal vanaf augustus in de LEGO speciaalzaken en speelgoedwinkels komen te liggen. Uiteindelijk is de vervroegde release prettig voor de fans die nu twee maanden eerder aan de slag kunnen met de set. De prijs van de LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron ligt rond de €369,99 en bevat 3,599 onderdelen.

We gaan er van uit dat de Bugatti Chiron een VIP Early Access kent. Zodra de set officieel aangekondigd wordt lees je dat hier op Bouwsteentjes.info.


We zijn benieuwd naar jouw mening!

Wat vind jij van de vervroegde release van de LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron en ben jij van plan de set te gaan halen, of wacht je eerst de officiële visuals af voordat je je zinnen er op zet? Wat je mening ook moge zijn, wij lezen hem graag in een reactie!

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?