De LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 is vanaf nu te koop via LEGO. Deze nieuwe LEGO Technic set bestaat uit ruim 3600 onderdelen en zal voor de nodige uurtjes bouwplezier zorgen. Hieronder lees je alles wat je over de set te weten kan komen.


De LEGO Lamborghini Sián FKP 37 is gebouwd op een schaal van 1:8 en belichaamt het ongeëvenaarde vermogen, het visionaire ontwerp en de futuristische elegantie van de Italiaanse limited-edition supersportwagen. Hoewel er van de echte auto slechts 63 modellen worden geproduceerd, kunnen fans van de super car aan de slag met dit schaalmodel. De auto wordt opgebouwd met 3696 onderdelen en staat garant voor de nodige uurtjes bouwplezier. Het model is voorzien van een limoengroene kleur en gouden velgen, is ruim 13 cm hoog, 60 cm lang en 25 cm breed. Speelfuncties die in het model verwerkt zijn bestaan uit omhoog scharnierende deuren die bij opening de nagebouwde cockpit onthullen. Binnenin is het interieur nagebootst met een volledig functionerende sequentiële versnellingsbak met 8 versnellingen. Tevens kan de voorklep geopend worden, waarin zich een Lamborghini reistas bevindt en een uniek serienummer te vinden is dat toegang geeft tot speciale content op www.LEGO.com/lamborghini-sian.

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37

Op de twee boekjes zijn QR-codes te vinden die toegang geven tot een dertiendelige vodcast, waarin experts van Lamborghini en LEGO dieper ingaan op het ontwerp van de auto. De LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 bestaat uit 3696 onderdelen, kost in Nederland en België €379,99 en is vanaf heden te koop via LEGO.


LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37

Ervaar de onmiskenbare kracht en uitstraling van de Lamborghini Sián FKP 37 en ga helemaal op in het bouwen van deze LEGO® Technic bouwset (42115). Deze modelauto is met zijn buitengewone details een getrouwe weergave van de originele Sián FKP 37 en is uitgevoerd in opvallend limegroen met goudkleurige velgen.

De schoonheid zit in de details
Bewonder de authentieke kenmerken, zoals de versnellingsbak met 8 versnellingen die wordt geactiveerd door de beweegbare schakelpaddle, de V12-motor met bewegende zuigers en de vierwielaandrijving. Gebruik het stuur om de auto in positie te manoeuvreren en bekijk de voor- en achtervering. Dit model beschikt net als de echte supercar over klassieke scharnierende vleugeldeuren.

Luxueuze kenmerken
Met deze bouwbare autoset geniet je van wat tijd voor jezelf, terwijl je de prachtige Sián FKP 37 tot leven brengt. De auto wordt geleverd in een luxe doos met een exclusief koffietafelboek met bouwinstructies, afbeeldingen en interviews achter de schermen. Onder de motorkap vind je bovendien jouw unieke serienummer, dat toegang geeft tot speciale online content.

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37

  • Geniet van een boeiende bouwervaring met deze LEGO® Technic Lamborghini Sián FKP 37 set (42115). Bewonder alle getrouwe kenmerken van de auto, waaronder de V12-motor met bewegende zuigers, de besturing en de voor- en achtervering.
  • Met deze LEGO® Technic set met zijn sequentiële versnellingsbak met 8 versnellingen, beweegbare achterspoiler, motorkap en kofferbak die open kunnen, gedetailleerde schijfremmen en goudkleurige velgen kom je dichter bij de echte Lamborghini Sián FKP 37 dan ooit.
  • Deze geavanceerde LEGO® Technic bouwset met buitengewone details is speciaal ontworpen voor fans van supercars. De set wordt geleverd met een decoratieve displayplaat en een uniek serienummer waarmee je toegang krijgt tot exclusieve online content.
  • Een meeslepend bouwproject voor jezelf of een speciaal cadeau voor een dierbare ter gelegenheid van een verjaardag of de feestdagen. Deze LEGO® set wordt geleverd in een exclusieve, luxe verpakking en is een bijzondere blikvanger om in huis te hebben.
  • Deze bouwbare modelauto met een schaal van 1:8 in levendig limegroen, met goudkleurige velgen en elementen met opdruk, is ca. 13 cm hoog, 60 cm lang en 25 cm breed.
  • Aangedreven door passie! Er zijn geen batterijen nodig voor deze LEGO® Technic set, dus je kunt direct beginnen aan dit boeiende bouwproject.
  • In het exclusieve boekje voor verzamelaars vind je uitgebreide bouwinstructies, afbeeldingen en interviews achter de schermen met de twee teams die aan dit project hebben meegewerkt: de LEGO Groep en Automobili Lamborghini.
  • Met hun elegante ontwerpen en realistische functies bieden LEGO® Technic sets een boeiende bouwervaring met modellen boordevol indrukwekkende kenmerken.
  • LEGO® Technic sets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor de onderdelen eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet.
  • LEGO® Technic sets worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37

Niels. Christiansen, CEO van de LEGO Groep over het visionaire ontwerp: “Dit nieuwe model representeert het streven naar uitmuntendheid dat is verankerd in het DNA van zowel Automobili Lamborghini als de LEGO Group. Zowel het 1:8-model als de onthulling zijn hoogstandjes van technische innovatie mogelijk gemaakt door ongelooflijk getalenteerde teams uit onze twee bedrijven. De LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 bewijst dat je met LEGO® Technic alles kunt bouwen wat je hart wenst. Ik kan niet wachten om deze authentieke replica van deze futuristische supersportwagen echt te bouwen.”

“Net als de Lamborghini supersportwagen is de LEGO bouwsteen is een icoon” aldus Stefano Domenicali, CEO en voorzitter van Automobili Lamborghini. “Ze belichamen allebei het streven naar perfectie op het vlak van design door voortdurend onderzoek en ontwikkeling, creëren verschillende emoties bij elke interactie en worden door verschillende generaties gewaardeerd. Elke Lamborghini supersportwagen kan uniek zijn dankzij ons Ad Personam personalisatieprogramma en de specifieke rijstijl van elke eigenaar, net zoals LEGO bouwstenen bouwers van alle leeftijden eindeloze mogelijkheden bieden om te creëren. Deze uitstekende replica van de Lamborghini Sián FKP 37 van de LEGO Group biedt zowel fans van supersportwagens als LEGO liefhebbers een schitterende nieuwe bouwervaring. Lamborghini is bevoorrecht om deze kans met de LEGO Group te kunnen delen.”

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?