Zojuist hebben LEGO en Mclaren de LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR aangekondigd. Dit is de eerste LEGO Technic 2021 set die officieel uit de doeken wordt gedaan. De auto is gericht op liefhebbers van LEGO Technic en super cars. Hieronder alle info over de set in kwestie.


De LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR is gericht op de jongere LEGO bouwers en bevat 830 onderdelen en de nodige stickers voor de visuele aankleding. De auto heeft een V8 motor met op en neer bewegende zuigers, dihedral deuren (vlinderdeuren) en is voorzien van een stuurfunctie. De McLaren Senna GTR is 32cm lang, zal vanaf 26 december te koop zijn via LEGO en kost €54,99.

LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR

Ben je op zoek naar het ultieme cadeau voor een kind of tiener die van supercars houdt? Dan zit je zeker goed met deze LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ (42123) – en volwassen McLaren fans zullen hem ook geweldig vinden! Dit verzamelmodel zit boordevol authentieke functies die zijn geïnspireerd op de originele supercar en zal het hart van autoliefhebbers sneller laten kloppen.

Realistische details en krachtige functies
De McLaren Senna GTR kent zijn gelijke niet. En deze geweldige LEGO Technic speelgoedversie is al net zo indrukwekkend. Bewonder de V8-motor met bewegende zuigers, de beroemde dihedrale deuren die open kunnen en authentieke stickers en kleuren, net als bij de echte auto. Maak bochten met het stuur en geef het model een mooi plekje waar het veel bekijks krijgt.

Ontdek de wereld van de techniek
De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic sets laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.

  • De LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ 42123 modelbouwset zit vol realistische details die zijn geïnspireerd op het iconische origineel en vormt een prachtig bouwwerk voor supercarfans.
  • Bewonder de authentieke functies van dit supercarmodel, zoals de gedetailleerde V8-motor met bewegende zuigers en de dihedrale deuren die naar de zijkant en omhoog opengaan in de onmiskenbare stijl van de echte McLaren.
  • Gebruik het wiel aan de bovenkant om de McLaren speelgoedwagen te laten sturen.
  • Ben je op zoek naar het beste cadeau voor een autosportfan of liefhebber van supercars? Dan zit je zeker goed met deze set voor kinderen vanaf 10 jaar die graag hun eigen McLaren racewagen willen bouwen en neerzetten.
  • Dit geweldige speelgoedmodel van een supercar ziet er prachtig uit en laat het hart van kinderen en volwassenen met een passie voor supercars, autosport en McLaren sneller kloppen.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 32 cm lang en 12 cm breed.
  • Deze McLaren speelgoedwagen om te verzamelen beschikt over opvallende stickers en kleuren, waardoor hij sprekend op de echte supercar lijkt.

LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR

LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR? Zie jij jezelf de set kopen en denk je er bouwplezier aan te beleven, staat de set jou niet aan en laat je hem aan je voorbij gaan, of ben je er nog niet over uit? We lezen graag jouw mening in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?