Nog niet zo lang geleden doken de eerste geruchten van een LEGO Technic 42127 The Batman Batmobile. De set is zojuist op de LEGO website verschenen en zal naar aanleiding van de nieuwe Batman film in 2022 verschijnen.


In 2022 mogen fans van Batman zich opmaken voor de zoveelste episode uit de succesvolle superheldenfranchise rond de gemaskerde superheld. En je weet wat ze zeggen, geen nieuwe Batman zonder nieuwe Batmobile. Dus geen futuristische tank meer, zoals de Tumbler, maar wel een wat ouderwetse, maar machtig ogende muscle car. Na de eerste geruchten over, is de LEGO Technic 42127 The Batman Batmobile inmiddels op de website van LEGO opgedoken. De Batmobile – uit de nieuwste film – is een mix tussen een 1970 Plymouth Barracuda en een 1969 Dodge Charger en kan je dus met de LEGO Technic Dom´s Dodge Charger vergelijken.

De LEGO Technic 42127 The Batman Batmobile bevat enkele speelfuncties waaronder een werkend stuur, differentieel, bewegende zuigers en de vlam uit de uitlaat kan draaien. Met twee verlichtingsteentjes kan je de motor en de grille laten oplichten. Deze Technic Batmobile  wordt gebouwd uit 1360 onderdelen en zal een prijskaartje van €99,99 kennen. Het is enkel nog even wachten voordat je Batman outfit kan uithalen, de set zal pas vanaf 1 januari 2022 te koop zijn.


Officiële omschrijving:

Superheldenfans zullen genieten van de uitdaging waarbij ze de iconische BATMOBILE™ wagen nabouwen in LEGO® Technic vorm. Deze zeer gedetailleerde speelgoedauto is geïnspireerd op de BATMOBILE uit de film THE BATMAN (2022) en heeft een levensecht ontwerp boordevol coole kenmerken.

Licht in de duisternis
Het model is inclusief 2 verlichtingsstenen – 1 rode en 1 gele. Het rode licht geeft de doorzichtige motor aan de achterkant een prachtige gloed, terwijl de gele steen de grille verlicht. Met voorwielbesturing, differentieel op de achterwielen en ronddraaiende vlam, plus deuren en motorkap die open kunnen. Kinderen zullen het fantastisch vinden om het model vanuit alle hoeken te bekijken voordat ze het een mooi plekje geven als ode aan hun favoriete superheld.

Een geweldige kennismaking met techniek
De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwsets laten bouwers van alle leeftijden op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.

  • Bouw de BATMOBILE™ – bouw alle details van de iconische superheldenauto na met deze geweldige LEGO® Technic THE BATMAN – BATMOBILE 42127 speelgoedset voor kinderen en volwassenen
  • Uit de film THE BATMAN – dit authentieke model is een levensechte LEGO® Technic replicaversie van de BATMOBILE™ zoals deze te zien is in de film uit 2022
  • Bewonder de verlichting – de set bevat 2 verlichtingsstenen die de BATMOBILE™ tot leven brengen. Het rode licht geeft de doorzichtige motor een prachtige gloed, terwijl de gele steen de grille aan de voorkant verlicht
  • Boordevol leuke kenmerken – de set bevat coole functies zoals voorwielbesturing, een differentieel op de achterwielen, bewegende zuigers en een ronddraaiende vlam. De deuren en motorkap kunnen open


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Technic 42127 The Batman Batmobile set? Ben je overtuigd en ga je hem kopen, weet de set jou niet te overtuigen en laat je hem aan je voorbij gaan, of ben je nog aan het twijfelen? Laat jouw mening achter in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?