Het is alweer een jaar geleden dat LEGO Tower uitgebracht werd. De mobiele free to play game bestaat één jaar en viert die met een aantal in game extra’s.


LEGO Tower is een free to play game voor mobiele apparaten, waarbij je een zo hoog mogelijke toren moet maken. Elke verdieping kan naar eigen smaak aangepast worden en het is het doel om Minifigures een huis en baan te bieden. Hoe beter de baan past bij de Minifigures, hoe meer geld je verdient en des te sneller je nieuwe appartementen kunt bouwen om de toren te laten groeien.

LEGO Tower viert eenjarige bestaan

LEGO Tower viert eenjarige bestaan

Nu de game een jaar bestaat, viert Nimblebit dit met twee extra’s. Als je tussen 29 juni en 9 juli het spel speelt, zul je de Cake Lobby en Party Roof vrijspelen. De twee items kun je naar gelang in of op de toren bevestigen. LEGO Tower is gratis te downloaden op Android en IOS.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media