Met de nieuwe maatregelen die vorige week aangekondigd zijn in Nederland, was het natuurlijk te verwachten dat de middernachtopening niet door zal gaan. We hebben nu namens LEGO Benelux bevestiging dat de nachtopening niet doorgaat.


In de nacht van 26 november kun jij de nieuwe LEGO Star Wars UCS AT-AT al bemachtigen tijdens een exclusieve middernachtopening in de LEGO Store Amsterdam. Fans die hiervoor een plekje weten te bemachtigen krijgen de kans om de set te kopen en er zal een speciaal cadeau weggegeven worden. Er is echter maar voor 100 mensen plaats.

LEGO UCS AT-AT - Middernachtopening LEGO Store Amsterdam

Om jouw plek voor de middernachtopening te bemachtigen, kun je op donderdag 25 november vanaf 10:30 een polsbandje krijgen bij de LEGO Store Amsterdam. Er zijn maar 100 bandjes beschikbaar die worden uitgedeeld op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De polsbandjes kun je niet voor een andere LEGO fan ophalen, daar ze direct om de pols bevestigd worden. Heb je een polsbandje te pakken, dan kun je op 26 november vanaf 00:01 uur de store binnen en de set kopen. wie de nieuwe UCS AT-AT koopt krijgt er een speciaal cadeautje bij. Het is niet bekend wat het cadeau gaat worden. Meer info over dit middernachtevenement vind je hier.

Handige info:

  • Middernachtopening: vrijdag 26 november 2021 (in de vroege ochtend)
  • Tijdstip: 00.01 tot 02.00 uur
  • Er zijn 100 bandjes beschikbaar
  • Bandjes zijn op 25 november verkrijgbaar via de LEGO Store Amsterdam
  • Enkel de eerste 100 mensen in de wachtrij krijgen een bandje

LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT


Laat van je horen!

Ben jij van plan de nieuwe UCS AT-AT te kopen en zie jij deze middernachtopening wel zitten? Of blijf je liever thuis en probeer je de set via de digitale winkel te bemachtigen?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?