Update 3: We hebben veel klachten gelezen. De problemen van het reward centre heeft gezorgd voor veel teleurstelling. Omdat we graag de feedback van de community doorgeven aan LEGO, willen we graag jouw feedback horen. Laat die achter in een reactie onder dit artikel. De feedback blijft anoniem. We vatten het samen en geven het door aan LEGO. Hoe meer fans feedback geven, hoe groter de kans dat LEGO dit anders aan gaat pakken.

Sinds 1 april is de LEGO NASA Space Shuttle Discovery te koop via LEGO. Zoals al vermeld in het artikel van die set, konden VIP-leden een LEGO Ulysses Space Probe VIP Reward kopen zodra de set beschikbaar is. De promo was helaas uitgesteld en is nu vanaf de 14e beschikbaar. Hieronder alles over de LEGO Ulysses Space Probe op een rijtje.


LEGO Ulysses Space Probe

De LEGO Ulysses Space Probe VIP Reward bestaat uit een bouwbare Ulysses Space Probe die gebruikt is ter observatie van de zon. Bijgevoegd is een display met informatie over het observatieruimtevaartuig. De LEGO Ulysses Space Probe is exclusief voor VIP-leden verkrijgbaar via het LEGO VIP Reward Centre en kost 1800 punten. De promo zal vanaf 14 april rond 10:00 uur beschikbaar zijn.

Dubbele VIP-punten:

Je verdient momenteel dubbele VIP-punten op alle aankopen bij LEGO. Om de Ulysses Space Probe te bemachtigen dien je die met VIP-punten te kopen, de code die je dan ontvangt toe te voegen aan de winkelmand als je een bestelling plaatst. De code is 60 dagen geldig. De reward kan bijvoorbeeld in combinatie met de NASA Space Shuttle Discovery besteld worden.

LEGO Ulysses Space Probe VIP reward


Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van de LEGO Ulysses Space Probe VIP reward en ben je van plan deze set te kopen om aan de verzameling toe te voegen of vind je het setje niet het geld of moeite waard? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?