De laatste munt in de serie van de Collectible LEGO VIP Coins is tijdelijk uitgesteld. LEGO heeft aangegeven dat ze spoedig aankondigen wanneer de nieuwe munt verkrijgbaar zal zijn. Hieronder meer info.


Met de LEGO VIP Collectible Coin Series, heb je als LEGO fan de mogelijkheid om jouw VIP-punten in te leveren voor een aantal verzamelbare munten en een bijbehorende displaydoos. Er zijn vijf verschillende munten te verzamelen, LEGO Castle, LEGO Pirates, LEGO logo, Octan en Classic Space. De munten zijn goud- of zilverkleurig, van metaal en zijn voorzien van het LEGO VIP logo op de achterkant. De munten kosten 1150 VIP-punten (€7,66) per stuk. De gouden munt met het LEGO logo zal binnenkort beschikbaar komen via het LEGO VIP Reward Centre.

De gouden munt zou initieel op 1 mei beschikbaar zijn. LEGO laat aan ons weten dat de munt echter uitgesteld is. De exacte reden weten wet niet, maar het kan te maken hebben met de May the 4th promo’s en de overlap, maar ook met de klachten die LEGO heeft ontvangen over de manier waarop ze communiceren, de beschikbaarheid en de negatieve ervaringen met het LEGO VIP Reward Center en bepaalde rewards.

The next coin in the set will not drop May 1. There will be an announcement as to when!”

The LEGO Group via het LEGO Ambassador Network

Let op: gekochte fysieke beloningen dien je binnen 60 dagen in te wisselen en je kunt maar één fysieke beloning per bestelling inwisselen. Indien je zowel de displaydoos als het muntje wilt hebben, dien je tweemaal binnen 60 dagen een bestelling te plaatsen. Meer informatie over het VIP programma lees je hier.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO VIP Collectible Coins en ben je van plan ze allemaal te gaan verzamelen of gebruik jij jouw VIP-punten liever voor een korting op een LEGO set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?