Vorige maand bracht LEGO uit het niets de Collectible Coin Series naar het LEGO VIP Reward Centre. Ook een verzameldisplay werd toegevoegd. Hierdoor werd het duidelijk dat er meer verzamelbare munten zouden verschijnen dan enkel een Castle variant. De tweede, een Pirates Logo Coin, was sinds 1 februari verkrijgbaar via het LEGO VIP Rewards Cente, en er zullen nog drie volgen.


Met de LEGO VIP Collectible Coin Series, heb je als LEGO fan de mogelijkheid om jouw VIP-punten in te leveren voor een aantal verzamelbare munten en een bijbehorende displaydoos. Er zullen vijf verschillende munten te verzamelen zijn, LEGO Castle, LEGO Pirates, LEGO logo, Octan en Classic Space. De munten zijn goudkleurig, van metaal en zijn voorzien van het LEGO VIP logo op de achterkant.

LEGO VIP Collectible Coin Series

De Castle en Pirates munten kosten 1150 VIP-punten (€7,66) per stuk en kan maar één keer per VIP-lid aangeschaft worden. Het bijpassende displaydoosje kost 700 VIP-punten (€4,66) en kan eveneens één keer per VIP-lid gekocht worden via het LEGO VIP Reward Centre. De voorraad van de munten en de display case zijn beperkt en de rewards zijn momenteel uitverkocht.

De nieuwe munt, Classic Space, Octan of LEGO logo variant, zal waarschijnlijk vanaf 1 maart verkrijgbaar zijn. We raden aan om de rewards te claimen zolang het mogelijk is. Mocht LEGO de Pirates of Castle munten en/of de displaydoos weer beschikbaar stellen, zullen we dit bericht van een update voorzien.

LEGO VIP Collectible Coin Series 'Pirates Coin'

Let op: gekochte fysieke beloningen dien je binnen 60 dagen in te wisselen en je kunt maar één fysieke beloning per bestelling inwisselen. Indien je zowel de displaydoos als het muntje wilt hebben, dien je tweemaal binnen 60 dagen een bestelling te plaatsen. Meer informatie over het VIP programma lees je hier.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO VIP Collectible Coins en ben je van plan ze allemaal te gaan verzamelen of gebruik jij jouw VIP-punten liever voor een korting op een LEGO set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?