Vorig jaar kon je bij LEGO vijf Collectible VIP Coins verzamelen. De munten bleken erg populair en waren dan ook binnen een oogwenk uitverkocht. Maar dat bleef het niet bij, want het VIP Reward Centre werkte ook niet mee. LEGO beloofde verbetering en een nieuwe voorraad van Collectible VIP Coins voor ieder die de serie (of bepaalde munten) misgelopen heeft. We kunnen mededelen dat de LEGO Collectible VIP Coins vanaf 11 januari wederom beschikbaar zijn.


LEGO Collectible VIP Coins

Met de LEGO VIP Collectible Coin Series uit 2021, kreeg je als LEGO fan de mogelijkheid om jouw VIP-punten in te leveren voor een aantal verzamelbare munten en een bijbehorende displaydoos. De munten waren enorm populair, waardoor het VIP Reward Centre niet goed ingeladen kon worden en de munten binnen een oogwenk uitverkocht waren. Het resultaat: veel teleurgestelde fans.

Maar LEGO beloofde verbetering en een nieuwe voorraad van munten voor wie ze vorig jaar misgelopen heeft. Vanaf 11 januari (om 11:00 uur) krijg je de kans om de munten die je nog niet hebt bemachtigd, alsnog te verzamelen. De munten en display zullen wederom beschikbaar zijn via het LEGO Reward Centre. Heb je al één van de munten al kunnen bemachtigen, dan zal dat exemplaar voor jou niet te bestellen zijn. Als er na verloop van tijd nog genoeg voorraad is aan munten, zal LEGO ze wederom beschikbaar stellen voor alle fans, ongeacht of die al een munt of volledige collectie hebben.

LEGO Collectible VIP Coins

LEGO Collectible VIP Coins – Hoe te bemachtigen

Er zijn vijf verschillende munten te verzamelen: LEGO Castle, LEGO Pirates, LEGO VIP, LEGO Octan en LEGO Classic Space. De munten zijn goud- of zilverkleurig, van metaal en zijn voorzien van het LEGO VIP logo op de achterkant. De munten kosten 1150 VIP-punten (€7,66) per stuk. Je vindt ze vanaf 11 januari in het LEGO VIP Reward Centre.

Om een of meerdere munten te bemachtigen, dien je via het LEGO VIP Reward Centre VIP-punten in te leveren. Je ontvangt dan een code. Deze code kun je invoeren bij het afrekenen bij sectie “Promotiecode invoeren”. De munt zal dan aan de bestelling worden toegevoegd. Let wel op dat je maar één promotiecode per bestelling kan invoeren en dat de code binnen 60 dagen verzilverd moeten worden.


Laat van je horen!

Heb jij vorig jaar een volledige serie kunnen verzamelen of ontbreken er nog enkele? Ga jij gebruikmaken van deze nieuwe mogelijkheid de muntencollectie compleet te maken? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?