De laatste munt in de serie van de Collectible LEGO VIP Coins was tijdelijk uitgesteld door LEGO. Goed nieuws voor wie reikhalzende aan het wachten is. De nieuwe munt is op 20 mei aanstaande verkrijgbaar via het VIP Reward Centre. LEGO laat daarnaast weten dat de vorige munten in deze serie later dit jaar nieuwe voorraad zal krijgen.


Na veel klachten van teleurgestelde fans en LEGO ambassadors, heeft LEGO besloten de laatste munt in de serie VIP Coins tijdelijk uit te stellen. Via het LAN (LEGO Ambassador Network) heeft LEGO aangegeven dat ze tijdig zullen communiceren over de volgende munt in de serie. Dankzij een VIP e-mail en bevestiging vanuit het LAN (LEGO Ambassador Network) is duidelijk dat de volgende munt vanaf 20 mei verkrijgbaar zal zijn. We hebben navraag gedaan en kunnen mededelen dat de munt op 20 mei vanaf 10:00 uur verkrijgbaar zal zijn.

LEGO Golden VIP Coin

Maar daar blijft het niet bij. De enorme hoeveelheid kritiek en teleurgestelde LEGO fans hebben ervoor gezorgd dat LEGO even een stap terug heeft gedaan en hun plannen moest heroverwegen. LEGO kondigt via de VIP e-mail aan dat de vorige munten uit de serie later dit jaar weer verkrijgbaar zullen zijn. Dat betekent dat ze nieuwe munten hebben laten maken. Heb je al een van de munten kunnen bemachtigen, dan zal dat exemplaar voor jou niet te bestellen zijn. Hoewel dit maar een pleister op de wond is van de vele missers van LEGO het afgelopen jaar, biedt het voor fans wel hoop voor toekomstige acties.

LEGO VIP Coins

Met de LEGO VIP Collectible Coin Series, heb je als LEGO fan de mogelijkheid om jouw VIP-punten in te leveren voor een aantal verzamelbare munten en een bijbehorende displaydoos. Er zijn vijf verschillende munten te verzamelen, LEGO Castle, LEGO Pirates, LEGO logo, Octan en Classic Space. De munten zijn goud- of zilverkleurig, van metaal en zijn voorzien van het LEGO VIP logo op de achterkant. De munten kosten 1150 VIP-punten (€7,66) per stuk. De gouden munt met het LEGO logo zal vanaf 20 mei beschikbaar zijn via het LEGO VIP Reward Centre.

Let op: gekochte fysieke beloningen dien je binnen 60 dagen in te wisselen en je kunt maar één fysieke beloning per bestelling inwisselen. Indien je zowel de displaydoos als het muntje wilt hebben, dien je tweemaal binnen 60 dagen een bestelling te plaatsen. Meer informatie over het VIP programma lees je hier.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO VIP Collectible Coins en ben je van plan ze allemaal te gaan verzamelen of gebruik jij jouw VIP-punten liever voor een korting op een LEGO set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?