Via het LAN zijn we op de hoogte gesteld van enkele promoties die we de komende tijd mogen verwachten. Ook kon LEGO een klein tipje van de sluier oplichten omtrent de LEGO VIP Sweepstakes. Helaas voor de Nederlanders en Belgen zullen die sweepstakes niet beschikbaar zijn in die landen.

LEGO VIP Sweepstakes

De prijzen die met deze sweepstakes te winnen zijn, zijn onder andere een exclusieve Shazam! Minifigure. Deze zal vanaf februari te winnen zijn via het LEGO Rewards Centre. Aankomende Minifigures betreffen een gesigneerde Star Wars Minifig en een Exclusieve Marvel Minifig. Leuk natuurlijk, maar deze winacties zullen niet beschikbaar zijn voor Nederland en België.

En met de volgende reden. In Nederland en België zijn er een aantal wetten die bepaalde kansspellen niet toelaten of waar scherp toezicht op is. Zo ook met deze sweepstakes. Wat blijkt, om mee te kunnen doen dien je een X aantal VIP-punten in te leveren. Doordat VIP-punten een bepaalde waarde hebben, wordt dit gezien als een valuta. Je “koopt” in feite lootjes. Lang verhaal kort; het is dus – een soort van – gokken. Hoewel het jammer is dat de Nederlanders en Belgen geen kans maken, geeft LEGO aan dat ze naar oplossingen aan het zoeken zijn. Wie weet zullen we daar later dit jaar meer over te weten komen.

LEGO VIP Sweepstakes

Wat vind jij van dit nieuws?

Wat vind jij van de LEGO VIP Sweepstakes, de opzet en dat de Nederlanders en Belgen uitgesloten zijn van deelname? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?