Eind 2018 kon je hier op Bouwsteentjes lezen dat LEGO dit jaar drie setjes LEGO Wall Hangers uit zal brengen. De Wall Hangers zijn vanaf heden verkrijgbaar. Hieronder de details.

LEGO Wall Hangers verkrijgbaar

De LEGO muurhangers zullen per drie verpakt zijn. In de doos zitten drie verschillende groottes muurhangers die voor diverse mogelijkheden te gebruiken zijn. Denk hierbij aan het ophangen van jassen, tassen of enkel ter decoratie. Naast verschillende groottes, zullen ze allemaal ook van een andere kleur voorzien zijn. De muurhangers kosten €14,99 per set van drie. Het ophangen geschiedt door middel van een haak aan de achterkant van de hangers die aan een schroef gehangen kan worden. Wil je liever geen gat in de muur boren, dan raden we de Tesa zelfklevende spijkers aan. Deze kun je op de muur plakken en kunnen een gewicht dragen tot 3kg. Ze zijn makkelijk te verwijderen en te verplaatsen.

  • Kleurrijke sets: Met drie iconische kleuren per set, zorgen deze functionele en decoratieve muurhangers voor plezier in elke kamer.
  • Makkelijk op te hanger: De muurhangers kunnen aan bijna elk oppervlakte opgehangen worden via de haak aan de achterkant van de hangers. De haken zijn geschikt voor diverse soorten schroeven. Schroeven niet inbegrepen.
  • Drie verschillende maten: klein, medium en groot. De LEGO muurhangers bieden de mogelijkheid tot het ophangen van diverse items.
  • Maten: klein: Ø 4,7 cm, medium: Ø 7,9 cm, groot: Ø 9,4 cm. Geschikt vanaf 3 jaar of ouder.

LEGO muurhangers

LEGO muurhangers

LEGO muurhangers

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO muurhangers en denk je dat jij een setje aan gaat schaffen? We lezen graag wat voor doel je ze gaat geven. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?