In een eerder persbericht liet LEGO weten de samenwerking met Adidas voort te zetten en nieuwe items zoals schoenen, kleding en hardware uit te brengen. De eerste nieuwe adidas X LEGO producten zijn inmiddels via LEGO Shop@Home te koop.


In de aankondiging werd gesproken over meerdere adidas X LEGO producten die in 2021 uitgebracht worden. De release van de producten wordt verspreid, waardoor een deel van de nieuwe items op een later moment verkrijgbaar zullen zijn. Wel zijn nu al de eerste producten zoals schoenen, jassen, broeken, rugzak, shirts, sokken en petjes verkrijgbaar via LEGO. De items zijn overigens enkel verkrijgbaar in kindermaten, maar wellicht dat je er alsnog inpast. Voor een volledig overzicht van alle beschikbare producten, kun je LEGO.com/adidas bezoeken.

LEGO x adidas

Later dit jaar zal de LEGO X adidas ZX 8000 in nieuwe kleuren verschijnen. De zeer exclusieve adidas ZX sneaker van vorig jaar krijgt een Color Pack behandeling waardoor de sneaker ook in de kleuren blauw, groen, rood, geel, grijs en zwart zal verschijnen. Deze schoen zal zo’n €130 gaan kosten en in de eerste helft van 2021 verkrijgbaar zijn via o.a. adidas.


Laat van je horen!

Ben jij of ken jij iemand die enthusiast kan worden van deze nieuwe producten? Dan lezen we heel graag wat jij van deze producten vindt en welke items je op het oog hebt. Heb je er niets mee, dan lezen we graag wat jou tegenvalt. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?