Hoewel alles al bekend was, heeft LEGO de samenwerking met Adidas nu naar buiten gebracht. Hoewel er niets nieuws te melden is, hebben we dit bericht voor de goede orde naar voren gehaald. Alle info over de LEGO x Adidas ZX 8000 hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.


De LEGO x Adidas ZX 8000 Sneakers zijn voorzien van de iconische LEGO kleur met aan de voor- en achterkant nopjes en een groene 2×3 Brick aan de onderkant van de tong waar de veters doorheen geregen zijn. Op de tong is in het groot het LEGO logo te vinden en daarmee is het voor iedereen direct duidelijk welke A-ZX schoen het is. De schoen gaat €129,99 kosten en is vanaf 25 september verkrijgbaar. Er is een LEGO x Adidas ZX 8000 landingspagina op LEGO.com te vinden. De sneakers zullen uiteraard direct via Adidas te koop zijn. Hieronder kun je alle officiële visuals van de sneakers bekijken en meer lezen over de verkrijgbaarheid.

LEGO x adidas ZX 8000

Verkrijgbaarheid

De A-ZX8000 LEGO sneakers zijn vanaf 25 september verkrijgbaar op basis van loting. Je dient je hiervoor in te schrijven via de adidas app. Dit is de enige manier om de sneakers via adidas te bemachtigen. De sneakers zullen niet in de winkels komen te liggen. Je kunt de app downloaden en jezelf inschrijven. Je dient een €1 te betalen voor het inschrijven. Dit bedrag wordt verrekend indien je ingeloot wordt. De winnaars van de loting zullen op 25 september ingelicht worden.

Ook kun je terecht op LEGO.com. De sneaker is enkel op 25 september in gelimiteerde aantallen te verkrijgen via het LEGO VIP Reward Centre bij besteding van 15,600 VIP punten (€104) of door mee te doen met de sweepstake (50 VIP punten per lot, met een maximum van 15 loten. De sweepstake is niet geldig in België vanwege wetgeving.

LEGO x adidas ZX 8000

LEGO x adidas ZX 8000

LEGO x adidas ZX 8000

LEGO x adidas ZX 8000

LEGO x adidas ZX 8000

LEGO x adidas ZX 8000

Adidas A-ZX LEGO Sneakers

4.4 7 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?