In de LEGO Brand Retail Stores zijn een vijftal LEGO Polybags en drie LEGO Xtra Play Mats opgedoken met de naam LEGO Xtra. Deze LEGO Xtra sets bieden de mogelijkheid om jouw LEGO City te voorzien van de nodige extra’s.

LEGO Xtra sets

Vorig jaar kwam LEGO met twee accessoires setjes op de markt, namelijk de LEGO City 40170 Bouw mijn stad accessoire set en de LEGO Friends 40264 Bouw mijn Heartlake City accessoire set. Begin dit jaar verschenen er twee accessoires setjes in het LEGO Disney thema. Blijkbaar doen de accessoires setjes het goed, want LEGO heeft namelijk vijf LEGO Xtra Polybags en drie LEGO Xtra Play Mats op de markt gebracht die jou de mogelijkheid geven jouw LEGO City te voorzien van meer accessoires. We hebben de Polybags en Play Mats op een rijtje gezet. De sets zijn momenteel te krijgen in diverse LEGO Brand Retail Stores, maar ze zijn enorm populair en doorgaans uitverkocht. LEGO gaat, zo ver we weten, de sets ook verkopen via LEGO Shop@Home. De release zal juli of augustus zijn.

LEGO Xtra 40309 Food

Bekijk de set op LEGO Shop@Home

LEGO Xtra 40310 Plants

Bekijk de set op LEGO Shop@Home

LEGO Xtra 40311 Traffic Lights

Bekijk de set op LEGO Shop@Home

LEGO Xtra 40312 Street Lamps

LEGO Xtra 40312 Street Lamps
Foto: Yuthana Saenen

LEGO Xtra 40313 Bicycles

Bekijk de set op LEGO Shop@Home

LEGO Xtra 853840 Play Mat Roads

LEGO Xtra 853841 Play Mats Water

LEGO Xtra 853842 Play Mats Grass


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO Xtra sets en ben jij van plan deze sets te gaan kopen voor aanvulling van je LEGO City of je verzameling? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?