Je besluit om naar de North American International Auto Show te gaan om de gaafste en nieuwste bolides te bekijken. Je loopt wat rond en plots zien je een levensgrote LEGO Batmobile staan bij de stand van Chevrolet. Juist, niet wat je zou verwachten, maar toch is het waar. In samenwerking met Warner Bros. en LEGO heeft Chevrolet in Detroit een levensgrote LEGO Batmobile onthuld.


Levensgrote \’Chevrolet\’ LEGO Batmobile

Om het allemaal nog leuker te maken heeft Chevrolet zelfs een website gelanceerd waarop ze de LEGO Batmobile \’verkopen\’. Dit is natuurlijk niet echt zo, maar de website is er wel degelijk. Zo staan daar enkel specs van de Batmobile beschreven, maar ook van de Joker\’s Notorious Lowrider en de Riddler Racer. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

LEGO Chevrolet Batmobile specs\

LEGO Chevrolet Batmobile\

Chevrolet LEGO Batmobile

LEGO Chevrolet Batmobile\

De Batmobile is gigantisch en bestaat uit zo\’n 344.000 onderdelen, weegt ongeveer 771 kilo en is 5.18 meter lang. In totaal zit er ongeveer 222 uur aan ontwerp in de Batmobile en het bouwen heeft zo\’n 1.833 uur in beslag genomen. Je kunt hieronder de Time-Laps video van de bouw bekijken.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze marketing strategie van LEGO, Warner Bros. en Chevrolet? Gaaf, of een beetje over the top? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel!

Handige pagina\’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?