Florien Sijbers-Bos timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg met haar MOC’s. Zo is ze onder andere actief op LEGO Ideas onder de naam MurmeltierMOCs. Op Bouwsteentjes.info gaan we de komende vier weken elke week een winterse MOC van haar uitlichten.


Momenteel doet Florien mee met de ‘Celebrate The Holidays in a Galaxy Far Far Away‘ wedstrijd op LEGO Ideas met haar inzending ‘Baby it’s Hoth outside’. In deze Star Wars MOC staat een gevloerde AT-AT centraal. Aan de ijspegels te zien ligt het voertuig al een tijdje op de grond. Op de achtersteven van de AT-AT is een kerstboom geplaatst die met behulp van een Snowspeeder wordt voorzien van kerstverlichting. Het voormalige gevechtstoestel is omgetoverd tot een speeltoestel annex opbergruimte voor kerstcadeaus.

Op de rug is een glijbaan gemaakt waar met een slee van afgegleden kan worden en de buik zit vol met kerstcadeaus. Alle bekende helden uit de originele trilogie zijn aanwezig; van C-3PO en R2-D2 die verwikkeld zijn in een diepgaand gesprek over een sneeuwpop, tot Chewbacca, Han Solo en prinses Leia, die met z’n drieën aan het ontspannen zijn op het ijs. Ondertussen zit een Wampa te genieten van de lekkere kerstmaal.

Baby it's Hoth outside

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Florien Sijbers-Bos, bezoek dan vooral haar pagina op LEGO Ideas of Facebook voor meer toffe MOC’s van haar hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?