Geregeld lichten we hier op Bouwsteentjes een LEGO MOC uit. De MOC’s zullen we zoveel mogelijk afwisselen en er zal voor ieder wat leuks voorbij komen. Gebruik de MOC’s van anderen gerust ter inspiratie voor jouw eigen LEGO creaties.


LEGO Kapten Sabeltand

LEGO Kapten Sabeltand

Deze LEGO Kapten Sabeltand MOC is een samenwerking tussen LEGO fans. Er is teveel te zien om het in woorden uit te kunnen drukken, dus we laten jullie het zelf ontdekken aan de hand van deze foto’s. Wat we wel kunnen zeggen is dat het een zeer indrukwekkende MOC is waar heel wat uurtjes bouwtijd inzit. De MOC stond te pronken op LEGO World Copenhagen 2019. Voor meer MOC’s kun je het Flickr-kanaal van andreas.kvant
Follow
 bezoeken.

Untitled
LEGO Kapten Sabeltand LEGO Kapten Sabeltand LEGO Kapten Sabeltand LEGO Kapten Sabeltand LEGO Kapten Sabeltand LEGO Kapten Sabeltand LEGO Kapten Sabeltand


Wat vind jij van deze MOC?

We zijn benieuwd wat jij van deze MOC vindt en lezen graag jouw reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media