Op Flickr kan je pareltjes tegen komen als het gaat om MOC’s. Deze LEGO Barbershop van Maxim Baybakov is zo’n pareltje. Het lijkt een statisch gebouw, maar de details maken dat het een opvallende verschijning is. Maxim geeft een kijkje in de gebruikte technieken voor het gebouw, ideaal als je zelf aan de slag wilt gaan met LEGO steentjes.


Als man met een baard bezoek je waarschijnlijk geregeld een Barbershop. Maxim heeft ervoor gezorgd dat de LEGO Minifigures weer netjes over straat kunnen met een verzorgde baard na een goede knip- en scheerbeurt. Geïnspireerd door een gebouw in zijn woonplaats, heeft hij deze LEGO Barbershop ontworpen. De mooie en gedetailleerde voorgevel, het raampartij en het dak springen eruit, en Maxim geeft inzicht hoe hij de verschillende details heeft gemaakt. Op deze manier kan je zelf soortgelijke elementen gebruiken in jouw eigen bouwwerken of inspiratie opdoen om zelf een mooi element van een gebouw na te bootsen.

Barbershop

LEGO Barbershop - Maxim BaybakovLEGO Barbershop - Maxim Baybakov

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Maxim Baybakov, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?