Een voorstel dat je niet kunt weigeren, een “Say hello to my little friend” uitkramen voordat je de boel op stelten zet en een echte baas zijn, menig maffiabaas kent zijn vakjargon en handelt er naar. Goed voorbereid zijn is natuurlijk ook belangrijk en daarvoor heb je goed materiaal nodig. Een gitaarkoffer met daarin alles behalve een gitaar, is een goed begin.


Deze gitaarkoffer lijkt een gitaar te beschermen, maar hij beschermt eerder de eigenaar tegen het gespuis. In de koffer, die beveiligd is met een vingerafdrukscanner, bevindt zicht een usb-stick met geheime info. Sla op de vlucht en houdt de tegenstander op afstand met de in de koffer aanwezige pistool. Het handvat niet te stevig vastpakken bij een drukke menigte, daar zit namelijk de trekker. Mocht de missie falen of heb je zin in confetti, dan kun je de TNT op scherp zetten om er een knalfeest van te maken. Uiteraard zijn zowel de pistool als TNT onschuldig, behalve voor de voeten, want de munitie en het explosieve materiaal bestaan natuurlijk uit Studs 😉

LEGO Diplomatic Attaché Case

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Oscar Cederwall, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

5 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?