Geregeld lichten we hier op Bouwsteentjes een LEGO MOC uit. De MOC’s zullen we zoveel mogelijk afwisselen en er zal voor ieder wat leuks voorbij komen. Gebruik de MOC’s van anderen gerust ter inspiratie voor jouw eigen LEGO creaties.


LEGO Fabuwars

Fabuland staat bekend om zijn schattige en zeer knuffelbare karakters met dierenhoofden. Het thema kent dan ook veel liefhebbers. Maar stiekem zijn deze karakters minder lief en schattig dan je zou denken. Althans als we Peter IImrud moeten geloven. Zijn Fabuwars MOC’s zijn schattig en stoer tegelijkertijd. Hij heeft gebruik gemaakt van LEGO Fabuland, Duplo en standaard onderdelen. Het is een kleurrijk geheel geworden en het doet verlangen naar meer. Mocht je nog Fabuland hebben liggen en je er eens iets anders mee willen doen, dan is dit wellicht een goed idee. Deze en andere MOC’s van Peter IImrud kun je vinden op zijn Flickrpagina.


Wat vind jij van deze MOC?

We zijn benieuwd wat jij van deze MOC vindt. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media