Hylco van Oers is druk bezig met het ontwerpen van nieuwe BrickHeadz karakters. Geregeld verschijnen er een nieuwe creaties. Eén van zijn nieuwste MOC’s (My Own Creation) staat volledig in het teken van het EK en de olympische spelen: de BrickHeadz Holland Fan.


Deze Holland Fan is de nieuwste creatie van Hylco die speciaal gemaakt is om de Nederlandse sporters aan te moedigen. Je zult al snel denken aan voetbal en het aankomende EK, maar vergeet de Olympische spelen, Formula 1 en andere sporten niet. Mocht je enthousiast zijn geworden wil je het model ook bouwen, dan kun je hem na proberen te maken aan de hand van de afbeeldingen of de instructies kopen via Rebrickable: BrickHeadz Holland Fan.

[MOC] LEGO Holland Fan BrickHeadz

Op Rebrickable is tevens de parts list te vinden zodat je alvast kunt kijken of je de benodigde onderdelen in huis hebt. De MOC bevat twee prints die je op verzoek kunt kopen bij Hylco of achterwege kunt laten. Bekijk daar ook gerust de vele andere MOC’s, waarvan een aantal gratis te downloaden zijn, zoals deze Vincent van Gogh! Zit je op Instagram, dan kun je Hylco volgen via lego-moc-brickheadz.

LEGO Vincent van Gogh BrickHeadz


Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van deze Holland Fan en Vincent van Gogh BrickHeadz creaties? Zie jij jezelf de bouwinstructies kopen/downloaden om ze thuis te kunnen bouwen? Laat ook gerust weten welke karakters volgens jou de BrickHeadz behandeling van Hylco mogen krijgen. Hij leest namelijk mee en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen 😉

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?