Norton74 (Andrea Lattanzio) is geen onbekende in de wereld van MOC-bouwers. Normaliter houdt de beste man zich bezig met retro bouwwerken van garages, tankstations e.d. Zijn nieuwste creatie is alles behalve dat. Voor de MOC heeft Andrea Lattanzio namelijk een breed scala aan LEGO onderdelen gebruikt om deze wintertuin te creëren.


Het scala aan LEGO onderdelen is zeer groot. Het grootste geheel bestaat uit hedendaagse onderdelen. Hiermee heeft Andrea de muren, ramen, de kast, de vloer en planten vormgegeven. De minder voorkomende onderdelen komen uit de LEGO Scala, Fabuland en Belville series. Voorbeelden zijn het kleedje, de stoel, het mandje met fruit en de gieter. Zijn oog voor detail is geweldig en er lijkt overal aan gedacht te zijn. Heb jij de plant al gezien die gemaakt is van een aligatorstaart?

LEGO Jardin d'hiver - Norton74

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Norton74, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

4 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?