City Son heeft zichzelf enkele uitdagingen opgesteld om zijn bouwsnelheid te verbeteren. Aangezien hij niet zo een grote fan is van de LEGO Mario sets, dacht hij zijn eigen versie te bouwen. Het proces zorgde voor enkele uitdagingen, maar zijn LEGO Super Mario mag er zeker zijn. 


In het kader van zijn bouwsnelheid te verbeteren, dacht hij zijn eigen LEGO Mario MOC te ontwerpen. Als extra uitdaging moest het model kunnen bewegen, zonder teveel van het uiterlijk te verliezen. De randbouwwerken van een Mushroom en een Mystery Block maken het plaatje compleet. Hij is niet de eerste die er zich hieraan waagt, maar het eindresultaat mag onder de aandacht gebracht worden. Wie heeft er nu zin gekregen in “It’s a Me, Mario-time”?

Ben jij benieuwd naar meer creaties van City Son, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?