Een levensles voor de dames. Als een man zegt dat hij iets zal doen, dan doet ie dat ook. Je hoeft hem er niet elke week aan te herinneren. Weet je wel hoe irritant dat is! Er is namelijk altijd een goede reden waarom mannen minder haast lijken te hebben bij iets wat gedaan moet worden.


En die reden is simpel. We doen het liever langzaam en goed, dan snel en afgeraffeld. Maar meestal ligt het aan het beschikbare gereedschap. Vooral als deze eerst nog gebouwd moet worden. Zoals de beruchte bouwbare Metabo accuschroefboormachine, de accu, waterpas en een potlood, de schroeven, pluggen, schroevendraaier, de hamer en natuurlijk een Stanleymes. En ja, dit alles heb je nodig tijdens het behangen 😉

LEGO Metabo electric drill

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Derjoe, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

3.6 7 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?